- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Είχαν πολλά να πουν και να χαμογελάσουν»: Πρώτη συνάντηση Σαββίδη - Λουτσέσκου μετά από 5 χρόνια
Το τετ α τετ των δύο ανδρών σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής - Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Ιβάν Σαββίδης - Ράζβαν Λουτσέσκου στο «Πόρτο Καρράς» πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση - Τα μεταγραφικά στο επίκεντρο.
Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια για να βρεθούν ξανά μαζί στον ίδιο χώρο όλοι οι επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τα πρόσωπα που διαμορφώνουν την αγωνιστική πορεία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, δηλαδή οι Ιβάν Σαββίδης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ράζβαν Λουτσέσκου, Χρήστος Καρυπίδης, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης συναντήθηκαν στο «Πόρτο Καρράς» το μεσημέρι της Τετάρτης 11/9.
Όπως σημειώνει σε σχετική ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν!».
Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν! #TheBoss #TheGeneral #PAOKFamily pic.twitter.com/kwUoav4bKu
— PAOK FC (@PAOK_FC) September 11, 2024
ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη - Λουτσέσκου στη Χαλκιδική
Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ραζβάν Λουτσέσκου, η Αντιπρόεδρος και Α’ Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης και ο δικηγόρος και έμπιστος του Σαββίδη, Κώστας Φωτιάδης, είχαν συνάντηση στο γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, με επίκεντρο τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία για τις μεταγραφές ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ για όσους παίκτες έχουν μείνει ελεύθεροι από την 1η Ιουλίου, υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης ως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 15/9, 20:30 - Γήπεδο Τούμπας) θα αρχίσει από αύριο (Πέμπτη 12/9) στις 10:00, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από τα 25 μέχρι και τα 300 ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Τσέλιε, την οποία «σκόρπισε» με 4-0 και είναι ένα βήμα πριν τα προημιτελικά του Conference League
Πέταξε ξανά στη στρατόσφαιρα ο Μόντο
Η Μονακό των πολλών προβλημάτων έκανε την έκπληξη
Χαμηλές πτήσεις για τον Manolo στο...σπίτι του Ντουπλάντις
Ο Παναθηναϊκός του Μπενίτεθ λύγισε την Μπέτις και πάει στην Ανδαλουσία με προβάδισμα πρόκρισης
Ο Μαροκινός στράικερ συμφώνησε σε όλα και θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα
Το απίθανο βίντεο της ισπανικής ομάδας πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Δεν θα παίξει κόντρα στη Μιρασόλ
Τα κανάλια και οι ώρες των αγώνων
Ακόμα μία πλούσια σε θέαμα βραδιά
Η ΑΕΚ συνεχίζει το σερί των νικών της στο ΒCL, επικρατώντας αυτή τη φορά της Τόφας στη Sunel Arena με 96-88
Οι δύο φίλοι θα…αναμετρηθούν αύριο στην Ουψάλα της Σουηδίας
Ραντεβού στο πεζοδρόμιο!
Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα
Το «τριφύλλι» είχε κατεβάσει το λάβαρο του Μποτιρόγκα ως διαμαρτυρία για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Λίγη ώρα αφού, οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας, ο Σπανούλης είπε αντίο στην ομάδα του Πριγκιπάτου
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου 2026 σε τρεις χώρες: ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό
Πήραν τη νίκη στην πρεμιέρα τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.