- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντετοκούνμπο: «Είχαμε να χάσουμε τέσσερα σερί ματς από το 2021, δεν είμαστε εμείς αυτοί»
Μετά το νέο εντός έδρας στραβοπάτημα κόντρα στους Νικς
Αντετοκούνμπο: Τι είπε για τις τέσσερις σερί ήττες των Μπακς - Μετά το νέο εντός έδρας στραβοπάτημα κόντρα στους Νικς
Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς από τους Νικς (122-109) στο Μιλγουόκι. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα και η έκτη στα τελευταία επτά ματς για τους Μπακς και ο «Giannis» είπε σχετικά:
«Δεν μου αρέσει να χάνω. Δεν είναι ωραίο να μετράς τέσσερις σερί ήττες. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν παίζουμε και καλά. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Θα πρέπει όμως μέσα από αυτό να γίνουμε καλύτεροι, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πιο σκληρά. Δεν είμαστε ομάδα που χάνει, δεν είναι μέσα μας αυτό. Είχαμε να χάσουμε τέσσερα σερί ματς από το 2021, δεν είμαστε εμείς αυτοί».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή του, Ντοκ Ρίβερς λέγοντας:
«Πρέπει να βρούμε και πάλι τη χαρά μας και για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίζουμε καλύτερα την μπάλα. Έχουμε τόσο πολύ ταλέντο, που νομίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ο καθένας μόνος του, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι δύσκολο και για τον προπονητή, γιατί κι αυτός προσπαθεί να μας μάθει σαν παίκτες και ανθρώπους. Είναι ένας προπονητής που έχει κερδίσει, έχει πάρει πρωτάθλημα και έχει δει πολλά. Οι συνήθειές μας πρέπει να γίνουν καλύτερες, έχω την αίσθηση πως δεν είναι σταθερές. Θα πρέπει να αφοσιωθούμε και να βρούμε τη χημεία μας μέχρι τα playoffs. Πιστεύω πως οι παίκτες και το ταλέντο που έχουμε είναι υπερ-αρκετά για να τα καταφέρουμε».
Καταλήγοντας είπε: «... όταν χάνεις, είσαι εκνευρισμένος και δεν μπορείς να κάνεις αυτό που σου αρέσει μετά τον αγώνα με ηρεμία. Για κάποιους είναι να πιουν ένα ποτήρι κρασί ή μια μπίρα, για άλλους να δουν τηλεόραση, για μένα να παίξω με τα LEGO μου. Είμαι τόσο αναστατωμένος, που βάζω με δύναμη τα κομμάτια στη θέση τους και πονάνε μετά τα δάχτυλά μου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020
Joga bonito από τους legends της Σελεσάο
Δεν έχουν δοθεί ωστόσο ονόματα στη δημοσιότητα
Το όνομα που φιγουράρει στη λίστα των «ελαφιών»
Ακόμα μία τεράστια κίνηση από την γερμανική ομάδα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Το σχόλιο του άσου του Παναθηναϊκού
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Οι δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μονακό
Τεράστια η ζήτηση για ένα «μαγικό» χαρτάκι
«Σας λέω, αν παίξετε την Κυριακή όπως παίξατε χθες, καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σας νικήσει. Καμία»
Ποιους συμπεριέλαβε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν
Συνεχίζεται η «κατηφόρα» για τον Έλληνα τενίστα
Από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σε όλο τον κόσμο. Ένας αιώνας ασπρόμαυρης κληρονομιάς
Πρωταγωνιστές του ματς, Μαρτίνς και Ροντινέι
Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό
Όσα έγιναν στον αγώνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.