Αθλητισμος

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς στους «16» του Indian Wells με 2-0

Κακή εμφάνιση για τον Στέφανο - Ήττα από τον Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς στους «16» του Indian Wells με 2-0
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τους «16» του Indian Wells ενάντια στον Γίρι Λεχέτσκα © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Γίρι Λεχέτσκα καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και ολοκληρώθηκε η παρουσία του στο Indian Wells.

Το εμπόδιο του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Indian Wells στους «16» του τουρνουά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czs1i5mx6f3d)

Ο Τσιτσιπάς «πλήρωσε» το κάκιστο του πρώτο σετ

Ο Έλληνας τενίστας (Νο11) έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και αποκλείστηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) από το Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς «πλήρωσε» το κάκιστο του πρώτο σετ, στο οποίο έπεσε εύκολα με 6-2, ενώ ακόμα κι όταν προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να πετύχει την ανατροπή.

Το πρώτο σετ

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς φάνηκε εκτός ρυθμού, καθώς ο Λεχέτσκα κατέκτησε τέσσερα διαδοχικά games παρότι ο Στέφανος του έσβησε τέσσερα break points και έκανε το 5-1. Στο έβδομο game ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-2, αλλά ο Λεχέτσκα κράτησε το σερβις του και έκανε το 6-2.

Το δεύτερο σετ

Ο Λεχέτσκα όπως και στο πρώτο σετ έτσι και στο δεύτερο έκανε break στο τρίτο game και πήρε το προβάδισμα για το τρίτο σετ. Μάλιστα πίεσε για να κάνει κι άλλα break αλλά ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του. Στη συνέχεια του δεύτερου σετ δεν άλλαξε τίποτα, καθώς οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους κι έτσι ο Τσέχος επικράτησε στο τέλος με 6-4.

Αντίπαλος του Λεχέτσκα στα προημιτελικά θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μπεν Σέλτον - Γιανίκ Σίνερ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ