Αθλητισμος

Κιλιάν Εμπαπέ: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της ισπανικής Marca

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © EPA

Κιλιάν Εμπαπέ: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029 - Αποκλειστικό ρεπορτάζ της ισπανικής Marca

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε λίγους μήνες θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα ενταχθεί στο «οπλοστάσιο» της Ρεάλ Μαδρίτης. Το σίριαλ που κρατάει τα τελευταία τρία χρόνια γίνεται πραγματικότητα και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ως το 2029 σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Marca. Οι Μαδριλένοι καταφέρνουν να κάνουν δικό τους τον Γάλλο σούπερ σταρ αποκτώντας τον χωρίς να δαπανήσουν, μάλιστα, ούτε ένα ευρώ.

Τα γαλλικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη πλέον την αποχώρηση του 25χρονου επιθετικού από την Παρί και την ένταξή του στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης. Πάνω σε αυτά στηρίζεται και η σημερινή δημοσίευση της ισπανικής MARCA. Οι Ισπανοί ωστόσο πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω καθώς αποκαλύπτουν και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Κιλιάν Εμπαπέ.

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη γνωστό το νούμερο που θα μπαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του Εμπαπέ, ξέρουμε όμως τη χρονική διάρκεια. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση Πέρεθ σε 5ετες συμβόλαιο. Μια συμφωνία που θα τον κρατήσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ