Αθλητισμος

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης - Το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας

Ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία
Ο Κιλιάν Εμπαπέ ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία © ΕΡΑ / MOHAMMED BADRA

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεζ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Εμπαπέ στην ισπανική ομάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα βρίσκεται στο Μπερναμπέου την επόμενη σεζόν, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεζ να έχει ήδη ενημερώσει τους παίκτες της Ισπανικής ομάδας.

Ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για ΙσπανίαYOAN VALAT
© ΕΡΑ / YOAN VALAT

Εμπαμπε: Θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο 25χρονος Εμπαπέ έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το τέλος της σεζόν. Το 2022 άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή όταν φαινόταν πιθανή η μεταπήδηση του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τώρα όλα δείχνουν ότι πρόκειται να τερματίσει την παραμονή του στο Parc des Princes.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz6nnr4eqc09)

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση από την ισπανική ομάδα. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχουν υπάρξει κινήσεις στο παρασκήνιο – το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακούσουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Η συμφωνία του Εμπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί κοινό μυστικό κι ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να το ενισχύσει. Συγκεκριμένα, το «Footmercato» αναφέρει ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη γνωστοποιήσει σε ορισμένους παίκτες της Ρεάλ ότι το deal είναι οριστικό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας, η χαρά του Πέρεθ ήταν τόσο μεγάλη από την οριστικοποίηση της συμφωνία που το παραδέχθηκε σε κάποια μέλη της φετινής ομάδας.

Από την πλευρά της, η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να έχει ήδη συμφιλιωθεί με την ιδέα και καταστρώνει τα σχέδια της για το «χτίσιμο» μιας ομάδας που δεν θα συμπεριλαμβάνει τον Εμπαπέ, μετά από μια εφταετία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ