Αθλητισμος

Έγραψε ιστορία ο ΛεΜπρόν Τζέιμς - Θα αγωνιστεί για 20η φορά σε All-Star Game

Και μάλιστα ως αρχηγός της ομάδας της Δύσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έγραψε ιστορία με την 20η συμμετοχή στο All-Star Game
ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έγραψε ιστορία με την 20η συμμετοχή στο All-Star Game © EPA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έγραψε ιστορία με την 20η συμμετοχή στο All-Star Game - Και μάλιστα ως αρχηγός της ομάδας της Δύσης

Ακόμα ένα παράσημο πρόσθεσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην μυθική καριέρα του στον μαγικό κόσμο του NBA. Ο Βασιλιάς θα είναι ο αρχηγός της Δύσης στο All Star Game της Ιντιανάπολις, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο captain της Ανατολής.

Με αυτόν τον τρόπο ο σταρ των Λέικερς θα βρεθεί για 20η φορά στην καριέρα του σε All Star Game και θα γράψει ιστορία. Θα φτάσει τις 20 συμμετοχές στην γιορτή των κορυφαίων και θα ξεπεράσει τον Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ. Όλα αυτά ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι σε ηλικία 39 ετών.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αρχηγός και πρώτος σε ψήφους στο All Star Game

Αρχηγός της ομάδας της Ανατολής στο All Star Game αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκεντρώνοντας, μάλιστα, τους περισσότερους ψήφους από όλους τους παίκτες που συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4.309.630 ψήφους και θα είναι αρχηγός της Ανατολής έχοντας δίπλα του τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Τζέισον Τέιτουμ και Τζοέλ Εμπίντ.

Όσον αφορά την Δύση, αρχηγός θα είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και μαζί τους θα είναι οι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Κέβιν Ντουράντ, Λούκα Ντόντσιτς και Νίκολα Γιόκιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2014 που ο Στεφ Κάρι δεν θα είναι βασικός στο All Star Game. Ακόμη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι βασικός για 8η φορά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ