Αθλητισμος

Πένθος στον Παναθηναϊκό - Πέθανε φίλαθλος κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Προδόθηκε από την καρδιά του ο 46χρονος - Ανακοινώσεις από Ερασιτέχνη και ΚΑΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάσκετ: Φίλαθλος του Παναθηναϊκού έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Είχε διατελέσει τιμ μάνατζερ τμήματος βόλεϊ του συλλόγου.
Πέθανε φίλαθλος από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ © Eurokinissi/Stelios Stefanou

Μπάσκετ: Φίλαθλος του Παναθηναϊκού έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Είχε διατελέσει τιμ μάνατζερ τμήματος βόλεϊ του συλλόγου.

Πένθος στον Παναθηναϊκό, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό πέθανε φίλαθλος από ανακοπή καρδιάς.

Μπάσκετ: Φίλαθλος του Παναθηναϊκού έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Είχε διατελέσει τιμ μάνατζερ τμήματος βόλεϊ του συλλόγου.
Σοκ έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ο θάνατος 46χρονου φίλαθλου στο ντέρμπι του μπάσκετ © Eurokinissi/Stelios Stefanou

Ο 46χρονος Γιώργος Αλεξανδρής, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε έφορος στις ομάδες βόλεϊ του τριφυλλιού, έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του χθεσινού (22/1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Παναθηναϊκός: Προδόθηκε από την καρδιά του ο 46χρονος φίλαθλος

Ο άτυχος οπαδός των «πράσινων» βρισκόταν στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν με τον Ολυμπιακό. Πριν από το ματς αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ είχε και λιποθυμικό επεισόδιο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στα ιατρεία και αργότερα κατέρρευσε. Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη αργά αφού είχε φύγει από τη ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο εκλιπών ήταν πιστός φίλος του Παναθηναϊκού, ακολουθώντας την ομάδα σε όλα τα αθλήματα.

Θάνατος φιλάθλου: Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Ερασιτέχνη και ΚΑΕ

Για το τραγικό γεγονός εξέδωσαν ανακοίνωση τόσο ο Ερασιτέχνης όσο και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Φτωχότερη έμεινε από χτες το βράδυ η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο «αιώνια πιστός» Γιώργος Αλεξανδρής.

Επρόκειτο για μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα που έβαλε το λιθαράκι της στο οικοδόμημα του Συλλόγου και στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου του «τριφυλλιού» παντοιοτρόπως.

Ήταν ένα από τα παιδιά της Λεωφόρου που βρέθηκε κυριολεκτικά …στα πέταλα ολόκληρης της γης σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Πέραν της φίλαθλης ιδιότητας του υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ενώ είχε πέρασμα και από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Ήταν ένας από τους ακάματους εργάτες του «τριφυλλιού» με βαθιά πίστη στην «πράσινη» ιδέα και υψηλά Παναθηναϊκά ιδανικά».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Αλεξανδρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (22/1).

Ο Γιώργος υπηρέτησε τον Σύλλογο με απαράμιλλη αγάπη και συνέπεια από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ, ενώ είχε θητεία και στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιώργο…».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ