Αθλητισμος

Το «αντίο» του Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του Παναθηναϊκού που συγκίνησε: «Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και προπονητή»

«Εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα και θα το χαρώ πιο πολύ απ' όλους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός: Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Γιοβάνοβιτς
Παναθηναϊκός: Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Γιοβάνοβιτς © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Παναθηναϊκός: Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Γιοβάνοβιτς - Ξεχώρισε για το ήθος του καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο του Τριφυλλιού,

Ο Σέρβος κόουτς Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ξεχώρισε για το ήθος του καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο του Τριφυλλιού, είχε την τελευταία του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους μίλησε με λόγια θερμά για όσα πέτυχαν μαζί, ζητώντας τους παράλληλα να βοηθήσουν τον νέο τους προπονητή, Φατίχ Τερίμ, με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχει στους στόχους της η ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, προτού αρχίσει η πρώτη προπόνηση του Φατίχ Τερίμ και είχε συνάντηση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Μεταξύ άλλων τους είπε:

«Ξέρετε πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, μαζί πετύχαμε πολλά και είστε η ομάδα μου. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα και φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη.

Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους.

Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, πήρε το λόγο μετά τη σύντομη ομιλία του Σέρβου τεχνικού και μιλώντας ες μέρους όλων των ποδοσφαιριστών τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα 2,5 χρόνια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxz8nrjzcus9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ