- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Paris Masters και εξέφρασε την χαρά του.
Κάθε λόγο να είναι... διπλά χαρούμενος είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Paris Masters. Αφενός μεν, με την επιτυχία του πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τουρνουά, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ, αφετέρου δε, εξασφάλισε και την παρουσία του γι΄ άλλη μία σεζόν στα ATP Finals του Τορίνου (12-19/11).
Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τον αγώνα με τον Γερμανό (9-4 προηγείται πλέον στις μεταξύ τους μάχες στο κορτ) δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του:
«Νιώθω ανακούφιση για την πρόκριση (σ.σ. ATP Finals), για την οποία δούλεψα σκληρά από την αρχή της περιόδου. Είναι πραγματικά υπέροχο το συναίσθημα», είπε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής στο tennis TV και συνέχισε:
«Ανακούφιση, διότι κατάφερα να πάρω την πρόκριση σ΄ ένα από τα πιο αγαπημένα του events. Εκεί θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Ιταλούς υποστηρικτές μου, αλλά και στους Έλληνες που θα βρεθούν για να με στηρίξουν. Ελπίζω να έχω μια καλή πορεία και να μπω στην τελική φάση. Είμαι ενθουσιασμένος, διότι παίζω καλό τένις. Παράλληλα παραμένω ταπεινός και πραγματικά θέλω να συνεχίσω δυνατά και να δείξω τις δυνατότητές μου στο Μπερσί».
Για το ματς με τον Ζβέρεφ ανέφερε: «Είχα καλό σερβίς, αισθάνομαι, όμως, ότι έχω τα περιθώρια για να γίνει πιο σταθερό. Μπόρεσα να διατηρήσω τον έλεγχο ακόμη και στο δεύτερο σερβίς, εκτέλεσα σωστά το πρώτο χτύπημα όταν είχα το δεύτερο σερβίς, εκεί που ήθελα. Είχα καλές επιστροφές, πλησιάζω στη σταθερότητα που επιδιώκω, προσπαθώ να διαβάσω το παιχνίδι και να γίνω πιο δημιουργικός όταν μπορώ.»
Κατέληξε λέγοντας: «Περνάω πολλές ώρες κορτ και δουλεύω πολύ τις επιστροφές. Κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω, να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Στόχος μου είναι μέσα από κάποιες βελτιώσεις να δώσω ώθηση στο παιχνίδι μου κι εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απόφαση της Euroleague για τον γκαρντ της Μονακό που αποβλήθηκε στο ΣΕΦ
Η πρώτη αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Για όσα συνέβησαν στο Game 2 της σειράς των playoffs με τη Βαλένθια
Έντονο το τρίτο ημίχρονο από σπουδαίο διπλό του «τριφυλλιού» στην Ισπανία
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη φιλοξενία της Βαλένθια
Παρακολουθούν τον αγώνα Ολυμπιακού - Μονακό
Πλησιάζοντας στο τέλος της καριέρας του στα 41 του χρόνια, έφτασε τα 970 γκολ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Σκοράρει ασταμάτητα ο Πορτογάλος αστέρας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Θέλω να θυμίσω στα παιδιά ότι δεν είναι μόνα καθώς κυνηγούν τα όνειρά τους», λέει η αθλήτρια
Απόψε το βράδυ η αναμέτρηση
Τι ώρα είναι η σπουδαία αναμέτρηση
Απέσπασαν τα συγχαρητήρια αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων της Θεσσαλονίκης
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε στον τελικό από τους Ισπανούς
Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague απέναντι στη Βαλένθια
Ιστορική ποινή για τον Αντράδα - Ζήτησε δημόσια συγγνώμη την Κυριακή
Τι σχολίασε ο Αμερικανός σούπερ σταρ για το φάουλ που του έγινε στη συγκεκριμένη φάση
Ενοχλήσεις στη μέση έχει ο Τάισον Ουόρντ, διάστρεμμα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.