Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τον νέο του συμπαίκτη

Τι δήλωσε για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Λίλαρντ ενώ τόνισε πως χρειάζεται λίγα παιχνίδια ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι Μπακς επικράτησαν δύσκολα των Σίξερς (118-117) στο ντεμπούτο του Ντέμιαν Λίλαρντ ο οποίος σημείωσε 39 πόντους και ήταν ο ηγέτης των «ελαφιών». Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον νέο του συμπαίκτη ενώ τόνισε πως χρειάζεται λίγα παιχνίδια ακόμη προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε:

«Ο Dame ήταν πιο ζεστός και εγώ θέλω να κερδίζουμε. Αυτό που δουλεύει, πρέπει να συνεχίσεις να το εμπιστεύεσαι. Αν ήταν πιο ζεστός ο Κρις, θα έπρεπε να δώσουμε την μπάλα σε αυτόν. Είναι εμπιστοσύνη και πρέπει να ξέρει πως όταν είναι σε καλή βραδιά, πρέπει να του δίνουμε την μπάλα. Ο Dame το έκανε και μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ηγηθεί, να πάρει σωστές αποφάσεις στο τέλος και να είναι επιθετικός σε όλο το παιχνίδι. Ήταν απίστευτος σήμερα, η εμφάνισή του λέει πολλά για το ποιος είναι, ποιος είναι ο χαρακτήρας του και τι μπορεί να φέρει στην ομάδα μας. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν μαζί του.

Ήταν μια σπουδαία νίκη, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Όταν βρούμε ρυθμό και αποκτήσουμε καλύτερη χημεία, θα είμαστε καλύτεροι. Στην άμυνα είχαμε ενέργεια. Προσωπικά θα πρέπει να βελτιωθώ. Ξέρω πως θα το κάνω. Είναι μόλις το τέταρτο παιχνίδι μου από πέρσι και μετά την επέμβαση που έκανα το καλοκαίρι. Πρέπει να βγάλω τη... σκουριά από πάνω μου. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Θα γίνω καλύτερος στη συνέχεια και θα δουλέψω προς αυτό όλη τη σεζόν.

Έχω πει στον κόουτς ότι μπορεί να ποντάρει σε μένα να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων. Είναι κάτι που θέλω να κάνω, από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και τα playoffs».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ