Αθλητισμος

Μίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση στο Twitter μετά το άλμα στα 8,41μ. και την «απάντηση» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία

«Τους τέντωσε»

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος στο άλμα εις μήκος και δεν σταματά να δίνει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος στο άλμα εις μήκος και δεν σταματά να δίνει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν © EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε απαντήσεις, σημειώνοντας φέτος την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με το άλμα του στα 8,41μ. στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Λιέβεν την Τετάρτη (15/2) το βράδυ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου είχε ακυρώσει νωρίτερα το άλμα του στα 8,40 μ. στο Τορούν λόγω του... χρώματος στα παπούτσια που φορούσε – απόφαση που προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων.

«Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Απλά είναι άδικο. Είμαι αηδιασμένος» είχε αναφέρει ο Μίλτος Τεντόγλου σε ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας με νόημα για το άλμα στα 8,40μ. που ακυρώθηκε: «Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω».

Με το άλμα του στα 8,41μ. στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Λιέβεν, ο Έλληνας ολυμπιονίκης στο μήκος απέδειξε (ξανά) στο σκάμμα ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, με το Twitter να τον αποθεώνει και να «καρφώνει» την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ντελίριο στο Twitter για το άλμα στα 8,41μ.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις στο Twitter που ακολουθούν για το πώς ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε viral και σκαρφάλωσε στην κορυφή των trends στην Ελλάδα:

Σημειώνεται ότι μετά την ηχηρή απάντησή του στην Παγκόσμια Ομοσπονδία με την κορυφαία φετινή επίδοση στο άλμα εις μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε story στο Instagram, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παικτούρες σε όλη την Ευρώπη, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ