- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μίλτος Τεντόγλου - Μίτινγκ κλειστού του Λιεβέν: Πήρε πίσω την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 8,41μ.
Στην κατοχή του Μίλτου Τεντόγλου επέστρεψε η κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο άλμα εις μήκος για το 2023, με τον Έλληνα «χρυσό» Ολυμπιονίκη να κλείνει στόματα στο μίτινγκ κλειστού του Λιεβέν, λίγες ώρες μετά την ακύρωση της προηγούμενης (8,40μ. στο Τορούν) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου (World Athletics), λόγω... παπουτσιών.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι μπήκε «ζεστός» και εκκίνησε τα άλματα του στα 8,32μ., ενώ στο δεύτερο «προσγειώθηκε» στα 8,37μ. Στο τρίτο του άλμα, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης έκανε 8,34μ., ενώ η τέταρτη του προσπάθεια ήταν αρκετή για να του χαρίσει την κορυφή, σημειώνοντας 8,41μ.! Ο Έλληνας αθλητής άφησε τις άλλες δύο προσπάθειες του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σουηδό Τομπίας Μόντλερ (8,06μ.) και στην τρίτη τον Αμερικανο Μαρκίς Ντέντι με 7,94μ.
Η αποψινή επίδοση του Τεντόγλου είναι η δεύτερη καλύτερη του στον κλειστό, μετά τα 8,55μ. που είχε σημειώσει πέρυσι στο Βελιγράδι, ενώ προσπέρασε και τα 8,40μ. που ήταν Πανελλήνιο ρεκόρ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση στο Instagram
Ποιες ομάδες έχουν κάνει το 2/2
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Μαζί του μέλη της οικογένειάς του
Ο θρυλικός τενίστας «λύγισε» αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του
Στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του στην Ντόρτμουντ
Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
H φωτογραφία που δημοσίευσε η ομάδα
500 δολάρια για ένα ground pass
Από τη Λιόν στην κορυφή της Ευρώπης
Παράπονα από την Κέιτι Μπούλτερ και άλλους παίκτες
«Τα δίνει όλα» είπε μεταξύ άλλων
Γνωρίζει πλέον τόσο τους οκτώ αντιπάλους της όσο και το αναλυτικό πρόγραμμα
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.