- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ταπεινωτική συντριβή για την Εθνική Νέων
Χειρότερο σκορ στην ιστορία το 10-0 απέναντι στην Ελβετία
Ντροπιαστική ήττα, μία από τις βαρύτερες όλες των εποχών στην ιστορία των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, γνώρισε την Κυριακή η Εθνική Νέων απέναντι στην Ελβετία, με σκορ 10-0.
Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Τράσελ (17΄ , 57΄), Τουρκές (21΄ πεν., 45΄+), Ζακάρια(30΄), Μπιτίκι (33΄), Χούνζικερ (48΄, 61΄), Ομπερλίν (75΄, 78΄), με μοναδική καλή στιγμή της Εθνικής, που από το 38ο λεπτό έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βατουσιάδη, να είναι το δοκάρι του Γιαλαμίδη στο 54΄.
Παρά το συντριπτικό σκορ ο προπονητής της Εθνικής, Βασίλης Τζαλακώστας, εμφανίστηκε ψύχραιμος, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του. «Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους» δήλωσε ο Τζαλακώστας, που ανέλαβε καθήκοντα πριν από λίγο καιρό. Το ελληνικό «βατερλό» αναμένεται πάντως να δημιουργήσει εξελίξεις, αφού το θέμα της αγωνιστικής «γελιοποίησης» θα τεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανατροπή express και νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά
Η Αράντσα Σάντσεθ Βικάριο κατέκτησε τέσσερα γκραν σλαμ στην καριέρα της
Ο Έλληνας εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ολοκληρώνεται η επιστροφή του στον Άρη από τον Παναθηναϊκό
Οι πρώτες του δηλώσεις ως «Κανονιέρης»
Ο Χρήστος Τζόλης είναι και με τη βούλα παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας
Τι αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ
Στα ημιτελικά του World Cup προκρίθηκε η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών
Τι είπε ο θρύλος του ΝΒΑ
Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής
Πρωταγωνιστής σε μία ακόμα απίστευτη ιστορία ο Βραζιλιάνος
Η γκάφα της νέας ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο μάνατζερ του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.