Αθλητισμος

Τέλος επίσημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λίγες μέρες μετά την πολύκροτη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λύθηκε το συμβόλαιο του Κριστιάνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
O Κριστιάνο Ρονάλντο © Getty Images/Ideal Image

Λύθηκε το συμβόλαιο του Κριστιάνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το απόγευμα της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο στον απόηχο της συνέντευξης που είχε δώσει ο Πορτογάλος σταρ με βολές κατά του συλλόγου και του τεχνικού επιτελείου.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από κοινή συμφωνία, κάτι που έχει άμεση ισχύ. Το κλαμπ τον ευχαριστεί για την συνεισφορά του κατά την διάρκεια των δύο περιόδων του στο Ολντ Τράφορντ», ήταν η λιτή ανακοίνωση των κόκκινων διαβόλων.

Η διακοπή συμβολαίου ήταν το πρώτο βήμα από την Γιουνάιτεντ καθώς ο σύλλογος θα ακολουθήσει τη νομική οδό. Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει το ESPN οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου περίμεναν μέχρι να προβληθεί όλη η συνέντευξη του Ρονάλντο και να έχουν στα χέρια τους το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό πριν προβούν στην παραμικρή κίνηση, με τη διοίκηση των κόκκινων διαβόλων να αναμένεται να προχωρήσει στη διακοπή του συμβολαίου του (λήγει τον Ιούνιο του 2023).

Ρονάλντο: Η συνέντευξη που έφερε το τέλος

Η αρχή του τέλος του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε από την συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν όπου καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του συλλόγου, του προπονητή ακόμα και πρώην συμπαικτών του. 

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να με οδηγήσει στην έξοδο. Όχι μόνο ο προπονητής αλλά επίσης δύο-τρία άτομα γύρω από το σύλλογο. Αισθάνομαι προδομένος. Αισθάνομαι πως κάποιοι άνθρωποι δεν με ήθελαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι μόνο φέτος αλλά και την περασμένη σεζόν επίσης.Έγινα το μαύρο πρόβατο και δεν έδειξαν την παραμικρή ενσυναίσθηση ακόμα και όταν η κόρη μου ήταν άρρωστη», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "Uncensored" στο "Talk TV", και πρόσθεσε:

«Δεν έχω σεβασμό προς τον Έρικ τεν Χαχ επειδή δεν δείχνει σεβασμό προς εμένα. Εάν δεν έχεις σεβασμό για μένα, δεν θα έχω ποτέ για σένα». 

Σημειώνεται πως από τα βέλη του 37χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν ξέφυγε ούτε ο Ραλφ Ράνγκνικ, που βρέθηκε την περασμένη σεζόν στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να υπογραμμίζει: «Εάν δεν είσαι καν προπονητής, πώς μπορείς να γίνεις αφεντικό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον είχα ακούσει ποτέ. Το γεγονός πως ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε για τη θέση του προπονητή κάποιον που είναι τεχνικός διευθυντής, δεν προκαλεί έκπληξη μόνο σε εμένα αλλά και σε όλοκληρο τον κόσμο".

Στην ίδια συνέντευξη, είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος: «Όταν επέστρεψα στην Γιουνάιτεντ, η πρόοδος ήταν μηδέν. Από τότε που έφυγε ο Άλεξ Φέργκιουσον, δεν είδα εξέλιξη στο σύλλογο. Μηδενική πρόοδος. Τίποτα δεν είχε αλλάξει. Ούτε καν το τζακούζι, η πισίνα, το γυμναστήριο. Ακόμα και κάποια κομμάτια της τεχνολογίας, η κουζίνα, οι σεφ, τους οποίους εκτιμώ, υπέροχοι άνθρωποι! Νόμιζα πως θα δω διαφορετικά πράγματα, όσον αφορά στην τεχνολογία και στην υποδομή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ