Αθλητισμος

Λιόλιος: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στο Ευρωμπάσκετ»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ διαβεβαιώνει ότι ο Giannis θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Μιλάνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giannis-antetokounmbo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ 2022 με την Εθνική ομάδα μπάσκετ, διαβεβαίωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος, πρόεδρος της ΕΟΚ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ 2022. Ο ίδιος ο Giannis είχε φροντίσει λίγα 24ωρα νωρίτερα να προαναγγείλει ότι θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ με ανάρτησή του στο Instagram.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ της η Εθνική Ομάδα μπάσκετ πηγαίνει στο Μιλάνο (1-18 Σεπτεμβρίου) με αξιώσεις για διάκριση -κάτι που φαίνεται πλέον και στις στοιχηματικές αποδόσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ επιβεβαίωσε την παρουσία του Giannis στο μεγάλο ραντεβού του Σεμπτεμβρίου.

«Ο Γιάννης, επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπά την Εθνική ομάδα. Είναι ένας αθλητής που αγαπάει πολύ την Ελλάδα και αυτό θέλουμε να το τονίσουμε» ανέφερε.

Και ξεκαθάρισε: «Φυσικά και θα είναι μαζί μας στο Eurobasket, άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος πριν από δύο ημέρες εμμέσως. Θα είναι τον Σεπτέμβριο στο Ευρωμπάσκετ μαζί μας και αυτό μας βοηθάει όλους όσους ασχολούμαστε την Εθνική ομάδα, αλλά κυρίως τους Έλληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην διοργάνωση».

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Ευρωμπάσκετ 2022, αποκάλυψε ακόμη ότι στο προπονητικό τιμ θα βρίσκεται και ο Τζος Οπενχάιμερ, assistant coach των Μιλγουόκι Μπακς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ