Αθλητισμος

Ο Μπόρις Μπέκερ καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλακή για φοροδιαφυγή

Ο θρυλικός «μπουμ μπουμ» κάτοχος έξι grand slam

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καταδικάστηκε για παράλειψη αποκάλυψης περιουσίας και για απόκρυψη χρεών o Μπόρις Μπέκερ
Ο Μπόρις Μπέκερ © ΕPA Pool

Ο πρώην τενίστας Μπέκερ κρίθηκε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες βάσει του νόμου περί αφερεγγυότητας νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Σε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών καταδικάστηκε ο Γερμανός πρώην Νο1 του κόσμου (1991) στο τένις και κάτοχος έξι Grand Slam , Μπόρις Μπέκερ, με δικαστήριο του Λονδίνου να κρίνει ένοχο τον Γερμανό για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Ο Γερμανός, ο οποίος ήταν προπονητής του σημερινού Νο 1 στον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς, καταδικάστηκε για την απόκρυψη διαφόρων περιουσιακών στοιχείων, μεταξύ των οποίων σχεδόν 700.000 λίρες Αγγλίας, 75.000 μετοχές σε μια εταιρεία τεχνολογίας και μερικούς από τους πιο πολύτιμους τίτλους του στο τένις -συμπεριλαμβανομένων δύο τροπαίων του Wimbledon.

Ο Μπόρις Μπέκερ είχε ανακοινώσει πτώχευση το 2017 (21/6) λόγω ενός απλήρωτου δανείου άνω των 3 εκατομμυρίων λιρών στο κτήμα του στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Η ετυμηγορία που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (29/4) το απόγευμα δεν είναι ακόμη οριστική καθώς ο Μπέκερ μπορεί να ασκήσει έφεση. Ο Γερμανός δηλώνει εξαπατημένος από τους δικηγόρους που τον συμβούλευσαν να πράξει τα παραπάνω και βρίσκεται μπροστά σε ποινή φυλάκισης έως 7 χρόνια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ