Αθλητισμος

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς έξω από το Βελοντρόμ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να εισέρχονται στο γήπεδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Επεισόδια έξω από το Βελοντρόμ
Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Επεισόδια έξω από το Βελοντρόμ © Twitter/@PFranqua

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Επεισόδια έξω από το Βελοντρόμ ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων, πριν τον αγώνα για το Europa Conference League.

Συνεχίζονται τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η γαλλική τηλεόραση, υπάρχουν επεισόδια από οπαδούς της Μαρσέιγ αλλά και του ΠΑΟΚ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών.

Τα επεισόδια έξω από το Βελοντρόμ ξέσπασαν από τη στιγμή που έφτασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. 

Όπως μετέδωσε το BFM Marseille Provence, Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να εισέρχονται στο γήπεδο της γαλλικής ομάδας. 

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια σημειώνονται ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ από την Τετάρτη το βράδυ (6/4), με την γαλλική αστυνομία να ανακοινώνει τη σύλληψη δύο Ελλήνων και τον εκπρόσωπο των αστυνομικών να κάνει λόγο για τραυματισμό έξι συναδέλφων του.

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ - Επεισόδια: «Η UEFA δεν θα έπρεπε να επιτρέψει στους οπαδούς να ταξιδέψουν»

Ο αντιδήμαρχος της Μασσαλίας και υπεύθυνος για τον τομέα του αθλητισμού, Σεμπαστιέν Ζιμπραγέλ, σε δηλώσεις του στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM, επεσήμανε ότι η UEFA δεν θα έπρεπε να επιτρέψει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν στην πόλη.

«Είμαι θυμωμένος με την UEFA, που έδωσε άδεια σε αυτούς τους οπαδούς να έρθουν στην πόλη μας. Πιστεύω ότι η UEFA έχει όλη την ευθύνη για ότι συνέβη σήμερα. Ελπίζω να προχωρήσει σε ανάλογες τιμωρίες για να μην ξανασυμβούν αυτά. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι μια γιορτή, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε ένα κατεστραμμένο πάρτι», είπε, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ