Αθλητισμος

Europa Conference League: Με τη Μαρσέιγ ο ΠΑΟΚ στους «8»

Τα ζευγάρια που βγήκαν από την κλήρωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά
Στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά © EUROKINISSI

Στo Europa Conference League ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τα υπόλοιπα ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα προημιτελικά του Europa Conference League. Στη φάση των «8» η κλήρωση έφερε στον δρόμο του τη γαλλική Μαρσέιγ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Γαλλία και η ρεβάνς στην Τούμπα.

Ειδικότερα, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Μασσαλία όπου και θα παίξει κόντρα στη Μαρσέιγ στις 7 Απριλίου 2022. Μια εβδομάδα μετά, στις 14 Απριλίου 2022, υποδέχεται τη γαλλική ομάδα στην Τούμπα.

Europa Conference League, ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Τα υπόλοιπα ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση

Η κλήρωση έφερε απέναντι ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ για τη φάση των «8» του θεσμού. Τα υπόλοιπα ζευγάρια για τα προημιτελικά του Europa Conference League είναι τα ακόλουθα:

  • Μπόντο Γκλιμτ - Ρόμα
  • Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας.
  • Λέστερ - Αϊντχόβεν.

Europa Conference League: Με ποιον θα παίξει στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ αν περάσει τη Μαρσέιγ

Εφόσον περάσει τη Μαρσέιγ και μπει στα ημιτελικά του Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας. Το πρώτο παιχνίδι σε αυτήν τη φάση είναι και πάλι εκτός έδρας. Αναλυτικά:

  • Λέστερ - Αιντχόφεν κόντρα σε Μπόντο Γκλιμτ - Ρόμα
  • Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας κόντρα σε Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ

Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του Europa Conference League θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 5 Μαΐου 2022. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι για να μπει στην κλήρωση της Νιόν στην Ελβετία ο ΠΑΟΚ πήρε επική πρόκριση κόντρα στη Γάνδη, την οποία και κέρδισε μέσα - έξω.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ