Αθλητισμος

Toμ Μπρέιντι: Αποσύρθηκε και επίσημα o «Mάικλ Τζόρνταν» του NFL

Επτά πρωταθλήματα, άπειρες διακρίσεις και...σύζυγος της Ζιζέλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
NFL: Ο GOAT Τομ Μπρέιντι αποσύρεται από τη δράση
Ο Τομ Μπρέιντι αποσύρεται από τη δράση © ΑaronBarnes/Getty Images/Ideal Image

Ο Τομ Μπρέιντι μετά από 22 χρόνια τεράστιας καριέρας στο NFL ανακοίνωσε την απόσυρση του από την αγωνιστική δράση στα 44 του χρόνια.

Mετά τη φημολογία των τελευταίων ημερών, το πρωτάθλημα του NFL και επίσημα γίνεται πολύ πιο φτωχό, καθώς ο θρυλικός Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, στα 44 του χρόνια μετά από 22 χρόνια μυθικής καριέρας.

Μέσω δημοσίευσης που έκανε στa μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε την απόφασή του να πει αντίο στην δράση μετά από μια υπέρλαμπρη καριέρα που τον απογείωσε και τον μετέτρεψε στον κορυφαίο όλων των εποχών στο NFL.

«Είναι δύσκολο για μένα να το γράψω, αλλά πάει κάπως έτσι: δεν πρόκειται να συνεχίσω να ακολουθώ αυτή την ανταγωνιστική δέσμευση. Αγάπησα την καριέρα μου, τώρα είναι η ώρα να εστιάσω τον χρόνο και την ενέργειά μου σε άλλα πράγματα, που απαιτούν την προσοχή μου. Έκανα πολλές αναδρομές στο παρελθόν την τελευταία βδομάδα, έκανα δύσκολες ερωτήσεις στον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανος για όσα πέτυχα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τομ Μπρέιντι

Ο κατά πολλούς κορυφαίος Αμερικανός αθλητής στην ιστορία και δεδομένα καλύτερος quarterback που έχει αγωνιστεί ποτέ στο NFL αποσύρεται, έχοντας στο πλούσιο παλμαρέ του επτά Superbowl, 3 NFL MVP και πέντε Superbowl MVP. Σε 20 χρονια με τους New England Patriots κέρδισε έξι πρωταθλήματα και ένα στην πρώτη του σεζόν στην Τάμπα με τους Buccaneers.

Φέτος ο υποψήφιος MVP της regular season αποκλείστηκε με τους Buccaneers στα ημιτελικά της περιφέρειας του και σήμερα (29/1) έκανε γνωστή την απόφαση του να κλείσει την σπουδαία καριέρα του μετά από συνολικά 243 νίκες.

Τομ Μπρέιντι: Αποσύρεται ο θρύλος του NFL – Το ανακοίνωσε επίσημα
O Τομ Μπρέιντι στους New England Patriots © Getty Images/Ideal Image

Ο Μπρέιντι γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1977 στο Σαν Ματέο της Καλιφόρνια και μεγάλωσε μαζί με τις τρεις αδελφές του. Από νεαρός αγάπησε το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και είχε ως πρότυπο τον quarterback Τζόε Μοντάνα. Επιλέχτηκε στον 6ο γύρο και στην 199η θέση από τους New England Patriots και η καριέρα του αρχίζει. Στα χρόνια της καριέρας του έχει κερδίσει περισσότερα από 240.000.000 δολάρια. Ο Μπρέιντι είναι παντρεμένος από το 2009  με το πρώην μοντέλο, την Ζιζέλ Μπούντχεν, και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Την γνώρισε όταν ήταν 28 ετών και φυσικά την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ