Αθλητισμος

Παίζει στην Αυστραλία ο Τζόκοβιτς με ιατρική εξαίρεση

Αναχώρησε για την υπεράσπιση του τίτλου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νόβακ Τζόκοβιτς © EPA
Νόβακ Τζόκοβιτς © EPA

Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς πέταξε για την Αυστραλία προκειμένου να συμμετάσχει στο Australian Open αφού του δόθηκε ιατρική εξαίρεση.

Παρότι ανεμβολίαστος, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναχώρησε για την Αυστραλία, για να συμμετάσχει στο Australian Open με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου του, αλλά και για διεκδικήσει το 10ο τρόπαιο στο τουρνουά και το 21ο Grand Slam στην καριέρα του, που θα τον φέρει μπροστά από τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

Ο Σέρβος πηγαίνει στην Αυστραλία με ιατρική εξαίρεση όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instragram. «Πέρασα φανταστικό και ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που είχα και σήμερα πάω στην Αυστραλία με άδεια ιατρικής εξαίρεσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νο1 του κόσμου.

 

 

Το πως έγινε το...θαύμα και ποια είναι η ιατρική εξαίρεση είναι ακόμα άγνωστο αφού, ο τοπικός πρωθυπουργός Ντάνιελ Άντριους είχε πει ότι δεν θα εξετάσει το ενδεχόμενο εξαίρεσης για παίκτες όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κάνοντας λόγο για «το μόνο δίκαιο πράγμα που πρέπει να γίνει», δεδομένου ότι οι οπαδοί και οι άνθρωποι που θα δουλέψουν για το Open πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ