Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Νίκη των Μπακς με συρτάκι για τα γενέθλιά του

Πώς γιόρτασαν τα «ελάφια» τη νίκη κόντρα στους Καβαλίερς ανήμερα των γενεθλίων του Greek Freak

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντετοκούνμπο: Νίκη των Μπακς με συρτάκι και τούρτα για τα γενέθλια του
Αντετοκούνμπο: Νίκη των Μπακς με συρτάκι και τούρτα για τα γενέθλια του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνδύασε τα γενέθλιά του με τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Με συρτάκι και τούρτα γιόρτασαν τα γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς συνοδεύοντάς τα με νίκη στο παιχνίδι με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Στο παρκέ του Fiserv Forum στήθηκε μία ελληνική γιορτή με συρτάκι, κάτι που συνηθίζεται σε πολλούς αγώνες που δίνουν οι Μπακς κόντρα σε ομάδες των οποίων οι πόλεις έχουν έντονη ελληνική παρουσία.

Φυσικά στο θέαμα της τούρτας του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε παρά να παίξει... τουρτοπόλεμο με συντελεστές της ομάδας.

Στα αποδυτήρια των πρωταθλητών στήθηκε μικρό... πάρτι με τους συμπαίκτες του Γιάννη να του τραγουδούν το «Happy Birthday to you».

 

 

Στο αγωνιστικό κόμμάτι, Μπακς και Καβς ήταν απόλυτα ισορροπημένοι στο παρκέ στην πρώτη περίοδο, με τα «ελάφια» να παίρνουν κεφάλι στο δεύτερο δωδεκάλεπτο (56-50) και να διευρύνουν τη διαφορά τους στο +10 στη λήξη του τρίτου (88-78). 

Οι Καβαλίερς πλησίασαν στον έναν πόντο με ένα σερί 9-0 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο αλλά οκτώ συνεχόμενοι πόντοι του Γιάννη και ένα κρίσιμο τρίποντο του Χόλιντεϊ, έδωσαν τη νίκη στους Μπακς.

Κορυφαίος για το Μιλγουόκι ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 27 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ και μία τάπα.

 

 

Άξιοι συμπαραστάτες του και οι Μίντλετον (21/3/8), Χόλιντεϊ (20/7/8) και Πόρτις (10/16/3).

 

 

Για τους Καβαλίερς ξεχώρισαν ο Άλεν με 25 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Μαρκάνεν με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-24, 56-50, 88-78, 112-104

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ