Αθλητισμος

Εθνική Ελπίδων: Πάνω από 10 κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα

Τι θα γίνει με το παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάλα ποδοσφαίρου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στην Εθνική Ελπίδων επιβεβαιώθηκαν πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού
Μπάλα ποδοσφαίρου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στην Εθνική Ελπίδων επιβεβαιώθηκαν πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού © Pixabay

Κρούσματα κορωνοϊού στην Εθνική Ελπίδων, τα οποία ξεπερνούν τα 10, έχουν προκαλέσει συναγερμό, με το παιχνίδι ενάντια στην Κύπρο να αναβάλλεται.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι που θα έδινε η Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Κύπρο για τα προκριματικά του Euro 2022, καθώς έχουν εντοπιστεί πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθιερωμένος έλεγχος στους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας Ελπίδων πριν από τους αγώνες επιβεβαίωσε περισσότερα από 10 κρούσματα κορωνοϊού.

Εκτός από αυτές τις μολύνσεις Covid-19 στους παίκτες, υπάρχουν και τρία κρούσματα κορωνοϊού σε μέλη της ελληνικής αποστολής, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 13.

Εκκρεμεί πλέον ο επανέλεγχος για να επιβεβαιωθούν τα κρούσματα αυτά, ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ελήφθη η απόφαση να αναβληθεί το παιχνίδι με την Κύπρο. Η Εθνική Ελπίδων τις προηγούμενες ημέρες είχε ταξιδέψει στη Λευκορωσία για αγώνα (στις 8 Οκτωβρίου 2021 ).

Εθνική Ελπίδων: Η ΕΠΟ ζήτησε αναβολή του παιχνιδιού με την Κύπρο

Κανονικά η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετώπιζε την Κύπρο εκτός έδρας σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, στις 19.00 το απόγευμα, για τα προκριματικά του Euro 2022 σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο όμως αναβλήθηκε, μετά τα δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα. Η ΕΠΟ είχε καταθέσει νωρίτερα το σχετικό αίτημα για την αναβολή του παιχνδιιού.

Η Ελλάδα είναι πρώτη στον όμιλό της και θέλει τη νίκη κόντρα στη δεύτερη Κύπρο, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή στην προσπάθεια που κάνει να προκριθεί στο EURO 2022.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ