- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πώς τα πήγαν σήμερα οι Έλληνες αθλητές
Πρόκριση στους «16» για Τσιτσιπά, δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - Τόκιο: Ο απολογισμός των συμμετοχών των Ελλήνων αθλητών σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου 2021.
Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες έδωσαν σήμερα (27/7) τη δική τους μάχη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αυτός είναι ο απολογισμός της ημέρας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του μονού στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις, μετά τη νίκη του επί του Αμερικανού, Φράνσις Τιαφοέ, (Νο 54 στον κόσμο) με 6-3, 6-4, στο πλαίσιο του 2ου γύρου. Αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «16» θα είναι ο Γάλλος, Ούγκο Ιμπέρ, ο οποίος επιβλήθηκε του Σέρβου, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, με 4-6, 7-6(5), 7-5.
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στους προημιτελικούς, καθώς ηττήθηκε στον 3ο γύρο από την Ουκρανή, Ελίνα Σβιτόλινα, με 7-5, 3-6, 4-6.
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών παραμένει αήττητη στον Α΄ όμιλο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 6-6 με την πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία, μολονότι έχασε μοναδική ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη, καθώς προηγήθηκε 6-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Ο Απόστολος Χρήστου στους προκριματικούς των 100μ. ελεύθερο τερμάτισε έκτος στην 7η προκριματική σειρά με επίδοση 48.50, αλλά αποκλείστηκε για έξι εκατοστά του δευτερολέπτου από τους ημιτελικούς, καθώς κατετάγη 18ος συνολικά.
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μάρκος τερμάτισε 5ος στην 2η προκριματική σειρά των 800 μέτρων ελεύθερο, αφού κάλυψε την απόσταση σε 7:58.68, και κατετάγη 26ος.
Στην ιστιοπλοΐα, ο Ιωάννης Μιτάκης βρίσκεται στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης των Finn με 17 βαθμούς ποινής. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την τέταρτη θέση στην πρώτη κούρσα και την 13η στην δεύτερη.
Η Βασιλεία Καραχάλιου υποχώρησε από την δεύτερη στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης στα Laser Radial Γυναικών με 48 βαθμούς ποινής, καθώς κατετάγη 21η στην 5η και την 6η ιστιοδρομία.
Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ, καθώς ηττήθηκε με 4-3 σετ από τον Νοτιοκορεάτη, Γιούνγκσικ Ζέουνγκ, (Νο 10 στο ταμπλό), έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα διάρκειας 88 λεπτών.
Ο Αλέξης Ντανατσίδης αποκλείστηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά Τζούντο, καθώς ηττήθηκε από τον Καναδό, Βαλουά Φορτιέ, στη φάση των «32» της κατηγορίας των -81 κιλών. Ο Έλληνας πρωταθλητής δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στον «ξαφνικό θάνατο».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση της ημέρας
Δεύτερη νίκη για την ομάδα του Λίσι στο Κύπελλο Ελλάδας
Στο 6-2 ανέβηκαν οι ερυθρόλευκοι
Η συνάντηση των δύο προπονητών
Ο Ραστόντερ σκόραρε με τακουνάκι
Οι Σάλιακας και Κάρμο ήταν οι σκόρερ της νίκης του Ολυμπιακού
Παρότι φέρεται να κέρδισε περίπου 200 εκατ. δολάρια κατά τη διάρκεια της καριέρας του
O αργεντίνικος Τύπος θεωρεί ότι ο Λιονέλ Μέσι αδικήθηκε
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ θύμισε σε δημοσιογράφο ότι είχε κατακτήσει το βραβείο,
Αντί για Πέμπτη ο αγώνας του Europa League θα γίνει μια μέρα πριν - Ο λόγος
Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των ερυθρόλευκων
Ο Γιαννάκης φέρεται να ήταν θύμα χειραγώγησης αγώνα κατά τη διάρκεια της προπονητικής του θητείας στον Άρη
Διακοπή συνεργασιών και τηλεοπτικών μεταδόσεων
Μια αγνή φίλαθλος στην οποία αφιερώθηκε η μασκότ της ομάδας της μιλάει στην ATHENS VOICE για τον Ηρακλή και τις στιγμές που θυμάται από τα 118 χρόνια ιστορίας του Γηραιού
Ο Γάλλος αστέρας δήλωσε συγγνώμη, αλλά μάλλον δεν το σώζει...
Μεγαλύτερη η ζημιά που υπέστη απ' ότι πίστευαν αρχικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού
Η διαδρομή και τα εμπόδια που έπρεπε να διανύσει ο Άγγλος αστέρας μέχρι το απόλυτο ατομικό βραβείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.