Αθλητισμος

My market 5 αστέρων: Η My Ομάδα έτοιμη για το Τόκιο

My market «5 αστέρων» στο Τόκιο

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρέας Βαζαίος
Ανδρέας Βαζαίος

Η My Ομάδα με τους Ανδρέα Βαζαίο, Κριστιάν Γκολομέεβ, Άννα Ντουντουνάκη, Χρήστο Φραντζεσκάκη και τη Στέλλα Σμαραγδή ετοιμάζεται για το Τόκιο.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την ημέρα που τα My market παρουσίαζαν μία ομάδα νέων αθλητών από λιγότερο δημοφιλή σπορ σε σχέση με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Δεν ήταν παρά νεαροί πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες. Τότε, τα My market ανακοίνωναν μία χορηγία η οποία σκοπό είχε να στηρίξει τον αθλητισμό της Ελλάδας και να προβάλλει όλα όσα πρεσβεύει αυτός, τα οποία ταυτίζονται με τις αξίες της αλυσίδας.

Άννα Ντουντουνάκη

Σε αυτά τα παιδιά μπορούσε εύκολα κανείς να διακρίνει την επιμονή και τη συστηματική προσπάθειά τους να πετύχουν. Και ακριβώς αυτή την προσπάθεια ήθελαν τα My market να στηρίξουν. Κάποιοι ονειρεύονταν ευρωπαϊκές ή παγκόσμιες διακρίσεις και Ολυμπιακές συμμετοχές, κάποιοι άλλοι όχι. Τα My market, όμως, είδαν το «άστρο» αυτών των αθλητών και των αθλητριών και θέλησαν να σταθούν δίπλα τους σε έναν δρόμο απαιτητικό και δύσκολο. Μα πάνω από όλα όμορφο.

Κριστιάν Γκολομέεβ
Κριστιάν Γκολομέεβ

Πολλές εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες ήρθαν για τα μέλη της My Ομάδα στα τρία αυτά χρόνια. Και τα My market βρίσκονταν πάντα στο πλευρό τους, ακόμη και κατά τη διάρκεια του 2020, όταν η πανδημία ανέτρεπε τον σχεδιασμό τους.

Χρήστος Φραντζεσκάκης
Χρήστος Φραντζεσκάκης

Οι αθλητές της My Ομάδα, ετοιμάζουν βαλίτσες για το Τόκιο και βρίσκονται μια ανάσα μακριά από την υπέροχη – για κάθε αθλητή – Ολυμπιακή εμπειρία. Το μυαλό όλων, λοιπόν, παραμένει στους πρωταγωνιστές της My Ομάδα.

Στέλλα Σμαραγδή
Στέλλα Σμαραγδή

Στον Ανδρέα Βαζαίο (κολύμβηση), τον Κριστιάν Γκολομέεβ (κολύμβηση), την Άννα Ντουντουνάκη (κολύμβηση) και τον Χρήστο Φραντζεσκάκη (σφυροβολία) που ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στη Στέλλα Σμαραγδή (άλμα εις μήκος– κατηγορία αθλητών ΑμΕΑ) που μάχεται για την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Καλή Επιτυχία σε όλους!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ