Αθλητισμος

Ο μικρός Τζέι δεν μπορεί να πάει στη Βραζιλία (video)

«Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71450-143881.jpg

Ο δεκάχρονος Σκωτσέζος Τζέι, ο πιο πιστός οπαδός του Γιώργου Σαμαρά, δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Βραζιλία για να δει από κοντά τον αγαπημένο του παίκτη και την εθνική ομάδα απέναντι στην Κόστα Ρίκα, παρά την πρόσκληση που του απηύθυνε η ΕΠΟ. Ο πατέρας του μικρού με το σύνδρομο Down εξήγησε στο Facebook γιατί δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψουν στην Βραζιλία. Η αιτία είναι ότι μόλις δέχθηκαν το τηλεφώνημα με την πρόταση της ΕΠΟ ήταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο και αναχωρούσαν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας. Σήμερα λάβαμε μία φανταστική προσφορά, να παρακολουθήσουμε από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο και να δει ο Τζέι τον ήρωα του Σαμαρά. Δυστυχώς ήμασταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο ξεκινώντας τις οικογενειακές μας διακοπές. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για αυτό που έκαναν για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι μόλις είδε τις δηλώσεις του Σαμαρά ήθελε να απαντήσει… Σας ευχαριστούμε όλους», αναφέρει το μήνυμα του πατέρα του Τζέι στο Facebook και ακολουθεί ένα βίντεο με το μήνυμα του Τζέι στον Σαμαρά.

«Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sammy», είναι τα λόγια του μικρού Τζέι.

Post by Martin Beatty.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.