Αθλητισμος

Σωκράτης – Ορέστης: «Έλληνες θεοί» για τις Βραζιλιάνες

Ζητούν να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι του Αρακαζού για να τους βλέπουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71159-143333.jpg

Οι Βραζιλιάνες βλέπουν ως «Έλληνες θεούς» τους Ορέστη Καρνέζη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, οι οποίοι σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου globoesporte είναι οι πιο ωραίοι της εθνικής Ελλάδος. Ο απεσταλμένος του δικτύου, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην ελληνική ομάδα στην πρωτεύουσα του Σερζίπε αναφέρει ότι οι Βραζιλιάνες ζητούν από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να μείνουν για πάντα στο Αρακαζού για να το ομορφαίνουν.

Η σφυγμομέτρηση του κοινού κατέδειξε ότι ο Ορέστης Καρνέζης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους.

Στο σχετικό ρεπορτάζ που έπαιξε στη βραζιλιάνικη τηλεόραση ο δημοσιογράφος έδειχνε φωτογραφίες των διεθνών παικτών και οι κυρίες διάλεγαν τον ωραιότερο. Αν και οι περισσότερες δεν χρειάζονταν τις φωτογραφίες αφού είχαν ήδη σχηματίσει άποψη για τους πιο εμφανίσιμους. Ο Σαμαράς βγήκε τρίτος στις προτιμήσεις των γυναικών. «Είναι τριχωτός και έχει κάτι το διαφορετικό», είπε μία Βραζιλιάνα μια άλλη έδειξε προτίμηση στον «ώριμο» Κώστα (Κατσουράνη), αν και όπως είπε η επιλογή ήταν δύσκολη «γιατί όλοι είναι όμορφοι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.