Αθλητισμος

Ομοσπονδία τένις: Στηρίζει Τσιτσιπά μετά το tweet για τα Harrod's

«Ο Στέφανος έβγαλε, όπως όλοι μας κατά καιρούς, μια επιθυμία του και μάλιστα πολύ κοντά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του».

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA

Τι είπε ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας τένις για την κριτική που δέχθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το tweet περί "Harrod's"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  δέχθηκε επιθέσεις στα social media για την ανάρτηση του με την οποία «απαιτούσε» τη δημιουργία ενός καταστήματος Harrod's στην Ελλάδα.  

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, έκανε λόγο για αυθορμητισμό και χριστουγεννιάτικη διάθεση από την πλευρά του Τσιτσιπά και ζήτησε να μην κρίνεται για κάτι τέτοιο, αλλά για την εκπροσώπηση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

Η δήλωση του Σπύρου Ζαννιά:

«Η αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, για να υπάρχει κατάστημα HARRODS στην Ελλάδα δείχνει τον αυθορμητισμό του. Ο αυθορμητισμός είναι στην ανθρώπινη φύση, απελευθερώνει από το άγχος, δεν είναι παρόρμηση, ούτε και αφέλεια.

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά απαντά για τον σάλο με την ανάρτηση του γιου του για τα Harrods!

Ο Στέφανος «έβγαλε», όπως όλοι μας κατά καιρούς, μια  επιθυμία του και μάλιστα πολύ κοντά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Η κριτική μας θα πρέπει να αφορά στον πραγματικά μεγάλο Αθλητή, τα αποτελέσματά του και τη στάση του στα γήπεδα.

Κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει τίποτα για τη προσωπική του ζωή. Ας δούμε πόσα παιδιά τον παρακολουθούν και μπαίνουν στα γήπεδα, ας σταθούμε στη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελληνική Σημαία και να ευχηθούμε να ακούσουμε μαζί  του τον Εθνικό μας Ύμνο»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ