Αθλητισμος

Euroleague: Καλή εμφάνιση αλλά ήττα για τον Παναθηναϊκό από ΤΣΣΚΑ

Ήττα με 6 πόντους από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5183293.jpg
© ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSΙ

Ήττα με 83-89 ο Παναθηναϊκός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιττούδη στο ΟΑΚΑ για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague.

Την τρίτη του ήττα υπέστη ο Παναθηναϊκός στη φετινή Euroleague, αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιττούδη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κυνηγούσε την «αρκούδα» που είχε σε πολύ καλή μέρα τους Χίλιαρντ και Χάκετ και κατάφερε να επιβληθεί με 83-89.

Ο Παναθηναϊκός αν και στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε με 17 πόντους διαφορά πίσω στο σκορ, εμαφνίστηκε αρκετά καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να κάνει σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να μειώσει μέχρι και στον πόντο (52-53). Ωστόσο κάπου εκεί «μίλησε» η προσωπικότητα και η εμπειρία των παικτών της τελευταίας νικήτριας της Euroleague. Οι πρώην «Ερυθρόλευκοι» Στρέλνιεκς και Χάκετ έβαλαν μεγάλα καλάθια και η διαφορά έφτασε άμεσα σε διψήφια επίπεδα. 

Στην τελευταία περίοδο το Τριφύλλι προσπάθησε, όμως η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής, όπως και η ανάγκη απόκτησης ενός γκαρντ για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Πλέον, ο «Εξάστερος» έπεσε στον βαθμολογικό πίνακα με ρεκόρ 2-3, ενώ δύο παιχνίδια του έχουν αναβληθεί. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Βόβορας): Παπαγιάννης 10, Μποχωρίδης 10, Παπαπέτρου 13, Κασελάκης, Καλαϊτζάκης 2, Φόστερ 7, Νέντοβιτς 19, Γουάιτ 11, Μήτογλου 7, Σαντ Ρος 4.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Μπολομπόι 6, Τζέιμς 10, Χίλιαρντ 14, Χάκετ 13, Στρέλνιεκς 9, Φόγτκμαν 5, Κλάιμπερν 15, Σενγκέλια 6, Μιλουτίνοβ 6, Κουρμπάνοφ 5.

Την επόμενη αγωνιστική o Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Εφές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ