Αθλητισμος

Κομάν: Ένας Παριζιάνος έστεψε πρωταθλήτρια την Μπάγερν

Ένας οπαδός της Παρί χάρισε το Κύπελλο στην Μπάγερν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κομάν: Ένας Παριζιάνος έστεψε πρωταθλήτρια την Μπάγερν
Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν © EPA/Franck Fife

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, γέννημα θρέμμα Παριζιάνος έστεψε την Μπάγερν Μονάχου πρωταθλήτρια Ευρώπης με το δικό του προσωπικό γκολ.

Ένας Γάλλος, γέννημα-θρέμμα Παριζιάνος είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε την Μπάγερν σε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Με μια κεφαλιά στο 59ο λεπτό, ο Κίνγκσλεϊ Κομάν πέτυχε το μοναδικό γκολ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, αποδεικνύοντας ότι η μπάλα παίζει τα πιο παράξενα παιχνίδια και γράφει τις πιο περίεργες ιστορίες.

Ο Κομάν υποστήριζε από μικρό παιδί την Παρί και η χαρά του έγινε μεγαλύτερη όταν σε ηλικία 8 ετών μπήκε στις ακαδημίες του συλλόγου. Εννιά χρόνια μετά έγινε επαγγελματίας και έπαιξε με την πρώτη ομάδα. Το όνειρο δεν κράτησε πολύ αφού οι Γάλλοι δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο. Πήγε στη Γιουβέντους ως ελεύθερος, αλλά ούτε εκεί στέριωσε. Για την ακρίβεια οι Ιταλοί ήθελαν να τον ξεφορτωθούν. Τη συγκυρία την εκμεταλλεύτηκε η Μπάγερν. Τον πήρε με δανεισμό δύο ετών, εν συνεχεία τον αγόρασε και την Κυριακή το βράδυ οι άνθρωποι που τον πίστεψαν, είδαν να τους χαρίζει το τρόπαιο.

«Είναι μια τεράστια στιγμή και νιώθω ευτυχία. Είμαι 100% Μπάγερν, όμως νιώθω μια μικρή στεναχώρια και για την Παρί» δήλωσε μετά το ματς ο 24χρονος. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ…

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ