Αθλητισμος

Δεν είναι φάρσα: Η Μπάγερν διέσυρε την Μπαρτσελόνα με 8-2

Οι Βαυαροί έδωσαν μια μοναδική παράσταση απέναντι στους ντροπιασμένους Καταλανούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου © EPA/Rafael Marchante / POOL

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε με 8-2 την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Βλέποντας τη φετινή εικόνα των ομάδων, εξαρχής η Μπάγερν ήταν το φαβορί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, αυτό που συνέβη στο «Ντα Λουζ» ξεπερνά ακόμη και τη φαντασία του καθενός.

Η Μπάγερν διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 8-2 και πέρασε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ήταν ένα ματς που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ σε τόσο υψηλό επίπεδο. Οι Βαυαροί είχαν απίστευτη όρεξη και αποτελεσματικότητα, ενώ η Μπάρτσα ήταν αποκαμωμένη και με σωρεία λαθών στην άμυνα, που διαμόρφωσε το τόσο υψηλό και σοκαριστικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Μίλερ έκανε το 1-0, αλλά στο 6’ με απίθανο αυτογκόλ του Αλάμπα, οι Καταλανοί ισοφάρισαν. Μάλιστα, μέσα στο επόμενο τρίλεπτο είχαν χαμένο τετ α τετ του Σουάρες και δοκάρι. Όμως, ούτε έτσι θα είχε τύχη η ομάδα του (άφαντου ξανά σε μεγάλο ματς) Λιονέλ Μέσι. Στο 31’ ήταν ήδη στο 4-1 το σκορ με τέρματα των Γκνάμπρι, Πέρισιτς και Μίλερ ξανά.

Στο 53’ ο Σουάρες με ωραίο τρόπο μείωσε σε 4-2, όμως η Μπάγερν είχε πολλά ακόμη να δώσει. Για την ακρίβεια τέσσερα γκολ, με τους Κίμιχ, Λεβαντόφσκι και δύο του Κουτίνιο. Το μόνο ευχάριστο για την Μπαρτσελόνα είναι ότι το ματς τελείωσε κάποια στιγμή, διότι η Μπάγερν δεν ήταν διατεθειμένη να σταματήσει ούτε στα οκτώ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ