- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΑΟΚ: Σκληρή ανακοίνωση μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αφήνει αιχμές κατά του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη
Πυρά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη εξαπολύει ο ΠΑΟΚ μετά την οριστική αφαίρεση βαθμών λόγω πολυιδιοκτησίας.
Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μετά την αφαίρεση βαθμών, εξαπολύοντας τα πυρά του κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Νωρίτερα, η Επιτροπή Εφέσεων οριστικοποίησε την αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη λόγω πολυιδιοκτησίας. Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξαπολύει επίθεση τόσο στον κ. Αυγενάκη όσο και στα πειθαρχικά όργανα που έλαβαν τις αποφάσεις.
Παράλληλα, γνωστοποιεί ότι θα προσφύγει στο CAS.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την οριστική αφαίρεση βαθμών
«Είναι ανήκουστο, όσο ήταν δυστυχώς και αναμενόμενο, ότι τελικά δύο δικαστήρια ανακήρυξαν ως δεσμευτική μια απόφαση ενός οργάνου που το αποτελούν συγγενείς, διορισμένοι και φίλοι του κ. Αυγενάκη.
» Είναι προφανές ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων, εφόσον εκείνα δικάζουν και δεν υπεκφεύγουν.
» Είναι επίσης αυτονόητο ότι θα προσφύγουμε άμεσα στο CAS με την ελπίδα να δικαστεί επί τοις ουσίας τάχιστα μια υπόθεση που εξυφάνθηκε κυρίως σε πολιτικά γραφεία εξυπηρετήσεων.
» Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κατά πλειοψηφία (2-1) θεωρεί τον Τζουλάκη, τον Αρκούδη και τη Μαρούπα ανώτερους δικαστές από εκείνους. Ο προφανής παραλογισμός δεν έχει προηγούμενο!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανησυχία στις τάξεις της Ντόρτμουντ
Σύμφωνα με τις δύο προηγούμενες χρονιές της League Phase
Η νέα αγορά του Έλληνα αστέρα των Χιτ
Θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις
Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ
Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης
Δείτε όλα τα τέρματα που σημειώθηκαν την πρώτη βραδιά της 1ης αγωνιστικής
Όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια της Τρίτης
Απών για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Πού βρίσκονται οι ομάδες που αφορούν την Ελλάδα
Με απίθανο γκολ του Μάριν με απευθείας εκτέλεση φάουλ
Σε ισχύ το πρωτοποριακό μέτρο για τη γονιμότητα των ποδοσφαιριστριών
Λόγω των εργασιών στο ΣΕΦ
Καταγγελία στην Επιτροπή Ηθικής της FIFA για κατάχρηση εξουσίας και παραβίαση ουδετερότητας
Βαριά τιμωρία για τον άσο του «τριφυλλιού»
Με σλόγκαν «Έχεις τη δύναμη μέσα σου», ο κολυμβητής υπεραποστάσεων αποδεικνύει ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα
Διθυραμβικά σχόλια για τον Έλληνα κίπερ
Ιστορικό επίτευγμα: Ο 43χρονος υπεραθλητής κάλυψε 91,4 χιλιόμετρα στο Ιόνιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.