Αθλητισμος

Τα αουτσάιντερ έγιναν φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ατλέτικο και Ντόρτμουντ νίκησαν Λίβερπουλ και Παρί αντίστοιχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσάμπιονς Λιγκ
Τσάμπιονς Λιγκ/ © EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Τσάμπιονς Λιγκ: Το πρώτο βήμα για την έκπληξη έκαναν Ατλέτικο και Ντόρτμουντ: Νίκησαν Λίβερπουν και Παρί στον πρώτο αγώνα για τους «16».

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε με το «καλημέρα» η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Άγγλοι έχασαν με 1-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και έτσι έχουν αρκετά δύσκολο έργο στη ρεβάνς του «Άνφιλντ» σε τρεις εβδομάδες. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σαούλ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και στη συνέχεια οι Ισπανοί επέλεξαν ένα αμυντικό παιχνίδι που μπλόκαρε τα αστέρια της Λίβερπουλ.

Mentalist Lior Suchard in a crazy mind experiment in London

Πολύ πιο ενδιαφέρον και θεαματικό ήταν το δεύτερο ματς που έγινε την Τρίτη. Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο πιτσιρικάς ‘Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των Γερμανών. Ο Νορβηγός φορ σπάει όλα τα κοντέρ, 5 μήνες πριν κλείσει τα 20 του χρόνια.

Με την Ντόρτμουντ έχει σημειώσει 11 γκολ σε 7 αγώνες, ενώ συνολικά έχει 37 τέρματα μέσα στη σεζόν, αφού μην ξεχνάμε πως αγωνιζόταν στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Άρα, από το καλοκαίρι μετρά 10 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του που σκοράρει στο ντεμπούτο του σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί ισοφάρισε με τον Νεϊμάρ κάποια στιγμή, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μπαπέ.

Mentalist Lior Suchard Wows Ellen with Emojis

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ