Αθλητισμος

«Κόπηκε» από την Εθνική μπάσκετ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο ομογενής γκαρντ αποφάσισε να μην συμμετέχει στο Παγκόσμιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tailer1.jpg
Τάιλερ Ντόρσεϊ © ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Πίσω από τη βασική δυάδα γκαρντ των Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υπολόγιζε ως πρώτη αλλαγή για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Πίσω από τη βασική δυάδα γκαρντ των Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υπολόγιζε ως πρώτη αλλαγή για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο 23χρονος ομογενής γκαρντ φημίζεται για το καλό του μακρινό σουτ και ουσιαστικά θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή έξω από το τρίποντο. Όμως το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από τους Μέμφις Γκρίζλις, τον αναγκάζει να ψάξει για ομάδα είτε στο ΝΒΑ είτε αλλού και γι’ αυτό δεν μπορεί να συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο της Κίνας. Έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να τον «κόψει» και να συνεχίσει με 17 παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά γίνονται προσπάθειες μήπως καταφέρει να συμμετέχει με τη γαλανόλευκη φανέλα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο νεαρός γκαρντ (επίσης σουτέρ) απέρριψε την εθνική Καναδά και έχει το δικαίωμα (λόγω της καταγωγής της μητέρας του) να παίξει με την Ελλάδα, αρκεί να βγάλει διαβατήριο. Κάτι τέτοιο, όμως, θέλει χρόνο και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να γίνει εγκαίρως.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.