Αθλητισμος

Χρόνια πολλά και καλά «Σούμι»!

Ο μεγάλος Μίχαελ Σουμάχερ κλείνει σήμερα τα 50 του χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
schumacher
Μίχαελ Σουμάχερ/ i©EPA/DIEGO AZUBEL

Πριν από πέντε χρόνια, τέτοιες γιορτινές μέρες, ο Μίχαελ Σουμάχερ είχε το τρομερό ατύχημα κάνοντας σκι στις Άλπεις, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Σήμερα, ο πιο πετυχημένος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1 κλείνει τα 50 του χρόνια, όμως κανείς δεν ξέρει αν και πώς μπορεί να τα γιορτάσει.

Από τον Δεκέμβρη του 2013 ως και σήμερα δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ζει. Ουδείς –πέρα από το στενό του περιβάλλον- δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι καλά, αν έχει επαφή με τον κόσμο, αν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει.

Υπάρχουν κάποιες φήμες και μισόλογα πως η κατάσταση καλυτερεύει, αλλά ο Γερμανός παραμένει στη βίλα του στην Ελβετία, όπου έχει στηθεί μια πολυτελής ιδιωτική κλινική.

Χθες, η σύζυγός του, Κορίνα έκανε δηλώσεις, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τις ευχές ενόψει της νέας χρονιάς και των γενεθλίων.

Από ‘κει και πέρα πρόσθεσε ότι «ο Μίχαελ βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να τον βοηθήσουμε. Ακολουθούμε τις επιθυμίες του και κρατάμε ιδιωτικό ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι η υγεία του». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ