Αθλητισμος

Σκηνές χάους στο Μπουένος Άιρες - Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών της Ρίβερ και αστυνομικών (video)

Πεδίο μάχης οι δρόμοι της πόλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Argentina: Police disperse agitated fans amid River win celebrations

Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στο Μπουένος Άιρες τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, όπου χιλιάδες οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες σε βάρος της «μισητής» Μπόκα Τζούνιορ.

Ο μεγάλος τελικός έγινε στη Μαδρίτη, με τους «Εκατομμυριούχους» να ρίχνουν στο καναβάτσο τους αντιπάλους τους, επικρατώντας με 3-1.

Οι εορτασμοί στους δρόμους της πρωτεύουσας στην Αργεντινή συνοδεύτηκαν από άγρια επεισόδια με αστυνομικούς. Μεθυσμένοι οπαδοί πέταξαν πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες απάντησαν με χημικά, δακρυγόνα και ξυλοδαρμούς.

Ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού ανάμεσα στη Ρίβερ και τη Μπόκα, πέρασε από... 40 κύματα και χρειάστηκε οι δυο ομάδες να «ξενιτευτούν» στην Ισπανία για να παίξουν το δεύτερο παιχνίδι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Αιτία της… μετακόμισης και πάλι τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από τον (προγραμματισμένο να γίνει στην έδρα των «Εκατομμυριούχων») δεύτερο τελικό.

Argentina: Overjoyed Buenos Aires fans celebrate River’s 3-1 triumph over Boca

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ