Αθλητισμος

Ο αθλητισμός ενώνει στο Navarino Challenge

Ελάτε και ζήστε τη μαγεία του

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2_navarino_challenge_swimming_by_elias_lefas.jpg
© Elias Lefas

Γιορτή, εκδρομή, απόδραση, απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, θεσμός για τη χώρα. Το Navarino Challenge θα συμβεί για 6η χρονιά στη Μεσσηνία και την Costa Navarino, 12 με 14 Οκτωβρίου, και μπορείς να το ζήσεις κι εσύ, συμπληρώνοντας τη δική σου αίτηση μέσω της ειδικής φόρμας, έως τις 14 Σεπτεμβρίου εδώ. Εκατοντάδες επαγγελματίες, Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και ερασιτέχνες αθλητές θα επισκεφτούν την περιοχή, με σκοπό να λάβουν μέρος στις πολυάριθμες δραστηριότητές της. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερα από 20 αθλήματα, 12 εκ των οποίων είναι Ολυμπιακά, να κάνουν την εγγραφή τους στο τρέξιμο, κολύμβηση και SUP και να ζήσουν μοναδικές δραστηριότητες.

3_navarino_challenge_swimming_by_elias_lefas.jpg
© Elias Lefas

Με σύνθημα #sportsunitepeople, το Navarino Challenge ενώνει μικρούς και μεγάλους αφού στα δρώμενά του περιλαμβάνονται baby swimming, aqua aerobic, kids’ athletics (με τον διακεκριμένο πρωταθλητή του στίβου στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη) και η παιδική διαδρομή του 1χλμ. Ταυτόχρονα, στη φετινή λίστα των αθλημάτων προστέθηκε το beach volley με την παρουσία του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, το τουρνουά Samsung King & Queen Beach Volley Tournament by Triantafyllidis Beach Arena και τα μαθήματα beach volley by Triantafyllidis Beach Arena.

Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης – Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Στον πανέμορφο όρμο του Ναυαρίνου, στο γραφικό λιμάνι της Πύλου, θα έχεις την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα ήρεμα νερά καλύπτοντας την ονειρική κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου by Vikos (1,6 χλμ.).

1_nikos_gemelos_by_elias_lefas.jpg
© Elias Lefas

Στον κόλπο που έγινε  η ιστορική ναυμαχία που άλλαξε την ιστορία της Ελλάδας, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με χρονομέτρηση η διαδρομή της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης. Με την έγκριση της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) και την επιμέλεια του ομοσπονδιακού προπονητή των μεγάλων ελληνικών επιτυχιών, Νίκου Γέμελου θα διεξαχθεί το Ολυμπιακό άθλημα της κολύμβησης με συμμετοχή για άλλη μια φορά αρκετών λαμπρών Ελλήνων κολυμβητών.

SUP (Όρθια Σανιδοκωπηλασία) – Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Στο λιμάνι της Πύλου, θα διεξαχθεί, αμέσως μετά την κολύμβηση, αγώνας σκυταλοδρομίας Stand Up Paddling by BIC Sport.

Τρέξιμο – Κυριακή 14 Οκτωβρίου

Στο τρέξιμο οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις διαδρομές των 5 χλμ, 10 χλμ και 21,1 χλμ (διαδρομή Ford Go Further ημιμαραθωνίου).

4_navarino_challenge_running_by_mike_tsolis.jpg
© Mike Tsolis

Δρομείς όλων των ηλικιών, με αφετηρία το Navarino Dunes της Costa Navarino θα τρέξουν παραλιακά προς την Πύλο, διασχίζοντας την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς και ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε ο Τηλέμαχος αναζητώντας τον Οδυσσέα στα Ομηρικά χρόνια. Περιλαμβάνονται σημεία χωμάτινης διαδρομής και ο τερματισμός πραγματοποιείται στο Navarino Dunes της Costa Navarino.

Ελάτε λοιπόν και φέτος, κολυμπήστε, τρέξτε και ζήστε την μαγεία του Navarino Challenge! 

Οι συμμετέχοντες στο Navarino Challenge οι οποίοι θα κλείσουν το πακέτο διαμονής τους στο The Westin Resort Costa Navarino και θα επιλέξουν να λάβουν μέρος στα βασικά αγωνίσματα (τρέξιμο, κολύμβηση, SUP), θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν
δωρεάν το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων της διοργάνωσης, το οποίο περιλαμβάνει:
Τae kwon do, αναρρίχηση, ποδηλατάδα, pilates, μπάσκετ, γκολφ, kick boxing, baby 
swimming, aqua aerobic, kids’ athletics, beach volley, tennis cross training, crossfit,
beach yoga, πυγμαχία, beachathlon και αγώνα επίδειξης με σκάφη optimist & laser.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα διαμονής στο link που ακολουθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: 
http://www.navarinochallenge.com/accommodation-packages 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ