- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Δεν πάνε πολλά χρόνια που η Μπαρτσελόνα, αποτελούσε το καμάρι της Καταλονίας, αλλά και κάθε ρομαντικού φιλάθλου. Ήταν η ομάδα που αρνούταν να βάλει χορηγό στη φανέλα της και όταν το έκανε, επέλεξε να διαφημίσει τη Unicef.
Οι καιροί αλλάζουν και σίγουρα μια τόσο μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να μείνει πίσω στις εξελίξεις. Μόνο που δεν έβαλε απλά έναν σπόνσορα, όπως κάνουν όλες οι ομάδες του κόσμου. Μέσα σε λίγο καιρό, το DNA της Μπάρτσα αλλοτριώθηκε. Ήδη, μετρά τρεις χορηγούς στις εμφανίσεις της, δίχως να μετράμε και την εταιρεία που την «ντύνει».
Γενικά, πολύς κόσμος είναι δυσαρεστημένος με τις τακτικές μάρκετινγκ, στις οποίες δεν είχε συνηθίσει ο σύλλογος, όμως μάλλον το επόμενο βήμα είναι το χειρότερο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ψάχνει χορηγό που θα δώσει το όνομά του, στο «Καμπ Νόου», την ιστορική έδρα του συλλόγου με το εξίσου ιστορικό όνομα!
Μάλιστα, λέγεται πως «ψήνεται» συμφωνία άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ, που θα συνδυαστεί και με την ανακαίνιση του γηπέδου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αφορά αγώνες από το 2016 ως το 2026
Τι ανέφερε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της
Σπουδαία πρόκριση για τον Έλληνα τενίστα
Ένας από τους βασικούς μάρτυρες της έρευνας φέρεται να παρέδωσε στις Αρχές τον κατάλογο
Τι δήλωσε ο Αργεντινός μύθος
Στο μικροσκόπιο δωροδοκίες, διαιτητές και στοιχήματα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Γιατί είχε τόση σημασία η νίκη των Πειραιωτών
Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς
Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς
Το απόλυτο οι Πειραιώτες, μία νίκη σε τρεις αγώνες οι Κρητικοί
Ποιες ομάδες δεσπόζουν στην κορυφή του πίνακα
Το «μυρμήγκι» τον έστειλε στην…κορυφή του Europa League
Στο 6-1 το ρεκόρ του τριφυλλιού στην Euroleague
Τι λένε οι γονείς των μαθητών για τα παιδιά τους που ξέσπασαν σε κλάματα
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον ΟΦΗ στο Europa League
Η προειδοποίηση του πρώην CEO της λίγκας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.