- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Έπρεπε να φτάσουμε στα δεύτερο μισό του Ιουλίου για να πάρει μπρος ο μεταγραφικός μηχανισμός της ΑΕΚ και να αποκτηθούν τρεις παίκτες μέσα σε λίγες μέρες.
Ουδείς εξ αυτών δεν είναι με κανονική μεταγραφή, αφού η «σφιχτή» οικονομική πολιτική της «Ένωσης» καλά κρατεί, όμως όλες οι περιπτώσεις δανεισμού έχουν ρήτρα. Και αυτή του Μπογέ που ανακοινώθηκε την Τετάρτη, και του Πόνσε που υπέγραψε χθες και του Άλεφ, ο οποίος έρχεται σήμερα στην Αθήνα.
Οι πρώτοι δύο έχουν από έξι εκατομμύρια και ο τρίτος κάτι λιγότερο από 2.000.000 ευρώ. Όμως, αν η ΑΕΚ θέλει να τους αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι δεν θα χρειαστεί να δώσει τα χρήματα «ντούκου», γιατί πολύ απλά δεν θα το έκανε.
Έτσι, υπάρχει υπογεγραμμένη συμφωνία, ότι σε περίπτωση αγοράς, τα λεφτά να δοθούν σε δόσεις μέσα στα επόμενα χρόνια. Άρα, η ΑΕΚ θα κληθεί να δώσει σχεδόν 4.000.000 ευρώ για να πάρει και τους τρεις. Μην ξεχνάμε πως για τον Λιβάγια φέτος ακολουθήθηκε αυτή η τακτική και από δανεικός έγινε… μόνιμος, έναντι 1,8 εκατ. ευρώ.
Πάνω που υπήρχε η ανησυχία ότι ο καιρός περνά και τα κενά δεν καλύπτονται, οι Μπογέ και Πόνσε ήρθαν για να αντικαταστήσουν τον Αραούχο και βέβαια κάποιος εξ αυτών, θα μπορεί να παίξει και πλάγια στη θέση του Χριστοδουλόπουλου. Ο Άλεφ είναι κεντρικός χαφ, όμως θα πρέπει να αποκτηθεί κι άλλος στη συγκεκριμένη θέση.
Με αυτές τις μεταγραφές, ο «Δικέφαλος» παίρνει… κεφάλι στη μεταγραφική κούρσα, αφού ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικές καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το μισό ρόστερ και ακόμη ψάχνεται, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τους παραπάνω.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.