Αθλητισμος

Το ολοήμερο πάρτι της ΑΕΚ (video)

Από νωρίς το απόγευμα στο ΟΑΚΑ μέχρι τα ξημερώματα στα μπουζούκια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aek.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ήταν πολλά τα 24 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα που γιόρτασε χθες η ΑΕΚ. Και γι’ αυτό οι εκδηλώσεις χαράς ήταν τόσο έντονες όσο και πολύωρες.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, περισσότερα από 60 χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν το 2-0 επί του Λεβαδειακού και γιόρτασαν τη μαθηματική κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από χρόνια οι φίλοι της «Ένωσης» έκαναν και «κύμα», καθώς σπάνια γεμίζουν το αχανές ΟΑΚΑ. Οι εικόνες, πάντως, ήταν εντυπωσιακές.

original κύμα!!!!! ΑΕΚ ΟΑΚΑ 22/4/2018

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, οι πανηγυρισμοί εντός αγωνιστικού χώρου κράτησαν τουλάχιστον μισή ώρα. Οι παίκτες μαζί με τις οικογένειές τους έδιναν τον ρυθμό και ο κόσμος ακολουθούσε, είτε τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας είτε το «We are theChampions» των Queen.

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 2-0  -  Ο γύρος του θριάμβου

Στα αποδυτήρια έγινε ο κακός χαμός, με μπουγέλα, πειράγματα, συνθήματα και σίγουρα θα έχει έξτρα ενδιαφέρον το post gameφιλμάκι που θα δώσει σύντομα στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όταν κάποια στιγμή άδειασε το γήπεδο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στο κέντρο της περιοχής. Καπνογόνα, συνθήματα και κορναρίσματα έδωσαν τον τόνο ως τα μεσάνυχτα.

ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος 2018

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα μαζί με κάποιους οπαδούς το ξημέρωσαν στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, κλείνοντας έτσι τον εορταστικό κύκλο της 22ας Απριλίου 2018.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.