Αθλητισμος

Νέος υποψήφιος επενδυτής για τον Παναθηναϊκό

Έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει η εταιρεία Pan Asia

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pao.jpg
eurokinissi

Το όνομα Πάιρο Πιεμπονγκσάντ δεν λέει σε κανέναν τίποτα προφανώς, καθώς πρόκειται για Ταϊλανδό επιχειρηματία. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όμως, είναι αρκετά γνωστός, αφού έχει μεσολαβήσει στο να κλείσουν μερικά εντυπωσιακά deals, όπως αυτό της Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε σε χέρια Αράβων πριν από μια δεκαετία.

Αυτός ο άνθρωπος, φημολογείται πως έχει κάνει πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, έχοντας θέσει μάλιστα ως deadline την 15η Μαϊου. Έτσι, μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ξένους επενδυτές που θέλουν να πάρουν το «τριφύλλι» και παράλληλα να αναβαθμίσουν την περιοχή του ΟΑΚΑ, υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι στο παιχνίδι.

Μάλιστα ο Πιεμπονγκσάντ, που πριν λίγες μέρες αγόρασε και τη βελγική Μουσκρόν, ετοιμάζεται να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ στον Αλαφούζο για να πάρει την ΠΑΕ, άλλα επτά για να αγοράσει το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, ενώ είναι διατεθειμένος μαζί με τους συνεργάτες του να βάλει την πρώτη σεζόν για τις ανάγκες του συλλόγου 20.000.000 ευρώ ακόμα. Παράλληλα, βέβαια θα πρέπει να αποπληρώσει και τα χρέη που είναι στο όνομα του Παναθηναϊκού.

Από την «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδουν, όμως έγινε γνωστό πως ο Αλαφούζος ζητά άλλα 13 εκατομμύρια για να δώσει τις μετοχές. Προφανώς για να μην χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει τα χρέη που είναι στο όνομά του…

Ανεξάρτητα με αυτές τις υποθέσεις, τις επόμενες μέρες αναμένεται να πληρωθούν οι δόσεις στους Λέτο, Εσιέν. Τοτσέ ώστε να μην ισχύσει το -9 που θα σημάνει και υποβιβασμό.

Αντίθετα, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση να πληρωθεί ο Βέμερ (που έχει αποφέρει ένα -3 στη βαθμολογία), με συνέπεια το «τριφύλλι» να χάνει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.