Αθλητισμος

Η τελευταία ζαριά του Ολυμπιακού (video)

Θέλει μόνο νίκη στη Λισαβόνα για να μην αποχαιρετήσει την Ευρώπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lemonis.jpg
eurokinisi

Βλέποντας από το σπίτι του την αποκαρδιωτική εικόνα στο πρώτο φετινό ματς των ομίλων με τη Σπόρτινγκ, ο Τάκης Λεμονής έχει αποφασίσει να παρατάσσει στην Ευρώπη έναν συντηρητικό Ολυμπιακό.

Με τον Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο, οι Πειραιώτες έχασαν με 3-2 στην Αθήνα από τους Πορτογάλους, σε μια βραδιά που το σκορ θα μπορούσε να είναι… ατιμωτικό για την ελληνική ομάδα. Ο Λεμονής που διαδέχτηκε τον Κοσοβάρο, έχει παίξει φουλ άμυνα στις τρία επόμενα ματς με Γιουβέντους εκτός και δύο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Πήρε μια ισοπαλία από τους «μπλαουγκράνα» εντός έδρας και έχασε με… νορμάλ σκορ σε Ιταλία και Βαρκελώνη, έστω κι αν το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα δεν ήταν ακριβώς θελκτικό.

Ανάλογη προσέγγιση θα κάνει και σήμερα στο «Χοσέ Αλβαλάδε», με τη διαφορά όμως ότι ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λεμονής θεωρεί πως πρέπει πρώτα να καλύψει την άμυνα και να προσπαθήσει να κλέψει το ματς με αντεπιθέσεις. Έτσι, αναμένεται σύστημα 4-5-1, με τον Φορτούνη σε ρόλο σέντερ φορ.

StagonnewsWebtv - Τροχαίο με μαθητές στη Καλαμπάκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ