Αθλητισμος

Όλα έτοιμα για τη γιορτή στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, θέλοντας να διασκεδάσει τον κόσμο του και τις εντυπώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379031-782130.jpg
David Ramos/Getty - Ideal Images

Η κλήρωση που έφερε τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπαρτσελόνα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ιδανική. Όχι από αγωνιστικής άποψης σαφώς, αλλά ήρθε πάνω στη συγκυρία που ένας από τους πιο αγαπητούς προπονητές που πέρασαν από το «λιμάνι», προπονεί εδώ και λίγους μήνες τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να αποθεωθεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που σήμερα αναμένεται να γεμίσουν το «Καραϊσκάκη», ενώ ετοιμάζουν κι ένα εντυπωσιακό coreo-έκπληξη, που αναμένεται να κάνει τον γύρο της Ευρώπης, αφού η παρουσία της Μπαρτσελόνα πάντοτε τραβάει τα βλέμματα.

Είναι δεδομένο πως το κλίμα θα είναι πανηγυρικό, αλλά το ζήτημα είναι τι θα συμβεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπαρτσελόνα ήρθε στην Αθήνα με πολλές απουσίες, αφού πέραν του Πικέ που αποβλήθηκε στο 3-1 της Βαρκελώνης, υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες, με πλέον πρόσφατο τον Ινιέστα.

Ο Τάκης Λεμονής θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί, αν και δύο παίκτες που πιστεύει πολύ, ο Σισέ και ο Ανσαριφάρντ δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ από τον Χάσι!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Έλληνας τεχνικός θα προτιμήσει μία τακτική παρόμοια με του εκτός έδρας αγώνα, χωρίς επιθετικό δηλαδή, με τον Κώστα Φορτούνη να αποτελεί τον πλέον προωθημένο παίκτη του. Αν θα παίξει το ίδιο συντηρητικά, θα φανεί, αλλά για εκεί πάει η δουλειά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ