- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κάτι τρέχει με την Μπάγερν (video)
Προβλήματα που προκαλούν ερωτηματικά εμφανίζουν οι Βαυαροί
Ούτε δύο χρόνια δεν έχουν περάσει από εκείνο το μαγικό βράδυ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Τότε που μπήκε αλλαγή στο εντός έδρας ματς με τη Βόλφσμπουργκ και σημείωσε πέντε γκολ μέσα σε δέκα λεπτά!
Ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει να σκοράρει ακόμα, αλλά η εικόνα της ομάδας του είναι πολύ διαφορετική. Την Παρασκευή το βράδυ, αν και προηγήθηκε με 2-0, η Μπάγερν παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Βόλφσμπουργκ και μετρά ήδη δύο γκέλες στις πρώτες έξι αγωνιστικές, κάτι που δεν συνηθίζεται για την ομάδα που τα τελευταία χρόνια σαρώνει τα πάντα στη Γερμανία.
Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ούτε στην κόντρα του Λεβαντόφσκι με τη διοίκηση, ούτε στους ποδοσφαιριστές γενικότερα. Εντοπίζεται στον Κάρλο Αντσελότι, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει την απόλυτη αλήθεια.
Ο Ιταλός προπονητής φημίζεται για τον τρόπο που έχει να… κουλαντρίζει τις μεγάλες βεντέτες και να φτιάχνει ομάδες με στέρεα αποδυτήρια. Μόνο που η Μπάγερν έχει τους δικούς της κανόνες. Εκεί, οι μεγαλύτεροι σταρ είναι οι διοικούντες. Ο Μπεκενμπάουερ, ο Χένες, ο Ρουμενίγκε, όλες οι παλιές δόξες του συλλόγου. Ο τρόπος λειτουργίας των Βαυαρών δεν έγινε αρεστός ούτε από τον Γουαρδιόλα, που έφυγε σχεδόν αποτυχημένος, καθώς σε τρία χρόνια δεν πήγε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντσελότι –λένε τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία- μπορεί να μοιάζει ήρεμος και αισιόδοξος, αλλά φημολογείται πως έχει ανοίξει μόνος του την πόρτα της εξόδου. Και πως τον Γενάρη θα παραιτηθεί για να πάει στην Κίνα, όπου του έχουν υποσχεθεί ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, που δεν μπορεί να βρει στην Ευρώπη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οπαδός αποκάλεσε τον Γάλλο σέντερ «τουρίστα» και εκείνος απάντησε με μια φωτογραφία
Μετά τον αποκλεισμό της από το Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε πως δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε
Τα κανάλια και οι ώρες των αγώνων
Ποιες δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς
Δείτε στους πόσους βαθμούς κρίθηκε πέρυσι η είσοδος στην 24άδα της League Phase του Champions League.
Νίκη κομβικής σημασίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League
Ο Έλληνας γκαρντ σκόραρε 21 πόντους με 5/9 τρίποντα
Αντιμέτωπες δύο από τις πιο ισχυρές δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο
Κορυφαίος ο Σάσα Βεζένκοφ με 28 πόντους
Με αφορμή τις φωτογραφίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Την πρώτη νίκη του στη Μελβούρνη μετά από δύο χρόνια πανηγύρισε ο Έλληνας τενίστας
Στο μεταξύ και ο επίσημος λογαριασμός της Premier League αποθέωσε τον διεθνή επιθετικό στα social media
Το ανάποδο ψαλίδι του Έλληνα φορ κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Στις 22:00 η αναμέτρηση
Δηλώσεις που προκάλεσαν έκπληξη έκανε ο Έλληνας αστέρας
Κορυφαίος ο Έλληνας αστέρας κόντρα στους Χοκς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.