- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Τυφώνας» Στεφανίδη σαρώνει όλους τους μεγάλους διεθνείς τίτλους
Κυρίαρχη και στο Diamond League η κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ στον κόσμο
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν του ανοικτού στίβου η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μετά το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου στο επί κοντώ, αναδείχθηκε νικήτρια και στον 2ο τελικό της σειράς Diamond League της IAAF στις Βρυξέλλες.
Ο «τυφώνας»... Στεφανίδη, που έχει κατακτήσει στην καριέρα της όλους τους μεγάλους διεθνείς τίτλους, κέρδισε και τη σειρά του Diamond League για 2η συνεχή χρονιά, αφού στην πρωτεύουσα του Βελγίου υπερίσχυσε των αντιπάλων της με 4.85μ, ενώ στη συνέχεια τοποθέτησε τον πήχη στα 4.92μ για να σημειώσει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ αλλά και την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο (έχει φέτος 4.91μ), χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Παράλληλα παρέμεινε αήττητη την θερινή σεζόν σε όλους τους αγώνες της και φυσικά στο Diamond League, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες της σε Ντόχα, Ρώμη, Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ. Είναι η τρίτη συνεχής νίκη στη σειρά για τις Ελληνίδες άλτριες, αφού το 2015 είχε πρωτεύσει στο επί κοντώ η Νικόλ Κυριακοπούλου.
Στις Βρυξέλλες η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.65μ, τα οποία υπερέβη με την 1η προσπάθεια, ύψος που επίσης πέρασαν οι Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς), Κέιτ Νάζετ (ΗΠΑ) και Νικόλ Μπίχλερ (Ελβετία). Στα 4.75μ απέτυχαν τρεις φορές οι δύο τελευταίες αθλήτριες, ενώ η Μόρις το υπερέβη με την πρώτη και η Στεφανίδη με την 2η, όπως και η Νιούμαν που σημείωσε νέο εθνικό ρεκόρ.
Η μάχη συνεχίστηκε στα 4.85μ, όπου η Ελληνίδα άλτρια πέρασε με την 1η προσπάθεια, παίρνοντας το προβάδισμα για την πρωτιά και πράγματι τα κατάφερε, αφού Μόρις και Νιούμαν απέτυχαν να υπερβούν το ύψος, παίρνοντας την 2η και 3η θέση αντίστοιχα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O σταρ του ΝΒΑ παρακολούθησε αγώνα του Άρη
Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τρόπαιο στα 100 χρόνια του, ενώ ο ΟΦΗ στοχεύει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο
Tην Κυριακή 26 Απριλίου στις 20:00 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ
Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν τον επόμενο μήνα
Έκτο συνεχόμενο σε αντίστοιχη διοργάνωση για την Ελληνίδα αθλήτρια
Οι δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του κυπέλλου
Σε κακή ημέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού σε αυτήν
Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Με προβλήματα και καθυστερήσεις η διαδικασία εγγραφής
Η ανάρτησή του στο Instagram
Τι αποκάλυψε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Σφοδρές αντιδράσεις στην Ιταλία για σενάριο συμμετοχής χωρίς πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του WTA 1000 στη Μαδρίτη - Ποιον θα αντιμετωπίσει
Νέα έντονη στιγμή για τον Έλληνα τενίστα
Θα καταφέρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να δώσουν το παρών;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.