- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Θερίζουν» οι θλάσεις τις ελληνικές ομάδες (video)
Αρκετά προβλήματα τραυματισμών παραμονές των ευρωπαϊκών πλέι οφ
Κάθε καλοκαιρινή προετοιμασία «σφίγγει» τα πόδια των παικτών και μπορεί να φέρει τραυματισμούς. Οι ελληνικές ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη μετρούν ήδη ενάμιση μήνα προπονήσεων κι επίσημων αγώνων, με συνέπεια να υπάρχουν και απώλειες.
Προχθές ο Εμενίκε του Ολυμπιακού υπέστη θλάση, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν μείνει μόνο με τον Μπεν στην επίθεση ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων με τη Ριέκα. Άλλος φορ δεν αποκτήθηκε, ενώ ο Ανσαριφάρντ είναι φευγάτος εδώ και καιρό.
Την Πέμπτη το βράδυ, ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, στο τελευταίο φιλικό πριν από την Μπιλμπάο. Το τελευταίο που απασχόλησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν η ήττα με 2-0. Άλλωστε τα δύο γκολ μπήκαν στο τέλος, όταν ο ίδιος είχε δώσει… εντολή να χαλαρώσουν οι παίκτες του και να μην φορτσάρουν. Βλέπετε, ήθελε να αποφύγει κι άλλο χουνέρι σαν αυτό που έπαθε με τον Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός υπέστη θλάση κι έτσι οι «πράσινοι» αναμένεται να μην έχουν διαθέσιμο δεξιό μπακ στα παιχνίδια με τους Βάσκους. Ο Σουηδός Γιόχανσον δεν έχει κάνει προετοιμασία και δύσκολα θα μπει στα βαθιά, έπειτα από 10-15 μέρες προπονήσεων.
Τέλος, αρκετά θέματα έχει και η ΑΕΚ. Θλάση ο δεξιός μπακ Γκάλο, νοκ άουτ ο επιθετικός Γιακουμάκης, αλλά και οι νεαροί στόπερ Τζανετόπουλος-Λαμπρόπουλος. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει για το κέντρο της άμυνας τους Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, αλλά ο τελευταίος αισθάνεται ενοχλήσεις εσχάτως. Νίκη με ανατροπή και τελικό σκορ 2-1 σημείωσε η ΑΕΚ σε φιλικό με τον Πλατανιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός γυρίζει στον Πειραιά
Τα σενάρια για μετακίνησή του αυτό το καλοκαίρι έχουν φουντώσει
Τα αποκαλυπτήρια είχαν γίνει τον Δεκέμβριο του 2025
Τα προφίλ των χωρών, το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις
Ρεκόρ για την πιο ακριβή ποδοσφαιρική φανέλα που έχει πουληθεί ποτέ
Ο τεχνικός του τριφυλλιού παραδέχτηκε πως περιμένει από την ομάδα του να παίξει καλό μπάσκετ
«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον Ολυμπιακό, έχουμε παίξει τόσες φορές»
Τα προφίλ των 4 χωρών, το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις
Διετής η διάρκεια του συμβολαίου που πρότεινε στον Σέρβο το «τριφύλλι»
Η ανάρτησή του στα social media
Πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΚ - ΟΦΗ
Διέρρευσε από εταιρεία ένδυσης
Χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό της GBL
Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων στα Ιωάννινα
Ο άσος της Βαλένθια επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση και στο ισπανικό πρωτάθλημα
Mετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια
Μία από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία τoυ βρετανικού ποδοσφαίρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.