Αθλητισμος

Ρεαλιστική υπεροχή: ξανακέρδισαν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες οι Μαδριλένοι τη Μπάρτσα

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες (καθώς προηγήθηκε το εμφατικά 3-1 μέσα στο Κάμπ Νόου στο Κύπελλο), η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά μέσα στο Μπερναμπέου με 2-1 για την 26η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Μια νίκη που είναι περισσότερο γοήτρου, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο μπορεί να μειώθηκε, ωστόσο βρίσκεται στους 13 βαθμούς και η «βασίλισσα» παραμένει στην 3η θέση, πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35921-78213.jpg

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες (καθώς προηγήθηκε το εμφατικά 3-1 μέσα στο Κάμπ Νόου στο Κύπελλο), η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά μέσα στο Μπερναμπέου με 2-1 για την 26η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μια νίκη που είναι περισσότερο γοήτρου, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο μπορεί να μειώθηκε, ωστόσο βρίσκεται στους 13 βαθμούς και η «βασίλισσα» παραμένει στην 3η θέση, πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Μπενζεμά, ο Μέσι ισοφάρισε στο 18' και ο Σέρχιο Ράμος έδωσε στο 82' τη νίκη στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Βίκτορ Βαλντές, καθώς οι «μπλαουγκράνα» φωνάζουν για πέναλτι του Σέρχιο Ράμος στον Αντριάνο στις καθυστερήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ