- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σάλος στο ΝΒΑ με τον εκφωνητή των Σπερς: Παραδέχθηκε σχέση με την αδελφή παίκτη της ομάδας
Ο παντρεμένος Τζέικομπ Τόμπι έκανε μάλιστα αναρτήσεις με το νέο του αμόρε
Εκτός Σπερς ο εκφωνητής μετά τις αναρτήσεις για σχέση με την αδελφή του Λίντι Γουότερς Γ΄
Ο Τζέικομπ Τόμπι δεν θα συνεχίσει ως εκφωνητής αγώνων των Σαν Αντόνιο Σπερς ομάδας του NBA, μετά τον σάλο που προκάλεσαν αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram, οι οποίες τον κατηγορούσαν για απιστία.
Σύμφωνα με το Front Office Sports, ο Τόμπι αποχώρησε από τη θέση του έπειτα από δημοσιεύσεις που εμφανίστηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό και ανέφεραν ότι διατηρούσε σχέση με τη Λόρεν Γουότερς, αδελφή του γκαρντ της ομάδας του NBA, Λίντι Γουότερς Γ΄.
Σε μία από τις αναρτήσεις αναγραφόταν: «Αυτή είναι η σύντροφός μου εδώ και έξι χρόνια. Την απάτησα με τη Λόρεν Γουότερς. Συνεχίστε να με ακολουθείτε μόνο αν πιστεύετε ότι είμαι καλός άνθρωπος, γιατί δεν είμαι».
Ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση με φωτογραφίες που φέρονται να δείχνουν τον Τόμπι και τη Λόρεν Γουότερς να φιλιούνται, συνοδευόμενες από τη λεζάντα: «Εγώ και το νέο κορίτσι».
Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκτίμησαν ότι οι αναρτήσεις έγιναν από τη σύντροφό του, η οποία πιθανότατα είχε πρόσβαση στον λογαριασμό του. Λίγο αργότερα, τα προφίλ του στα social media έγιναν ιδιωτικά.
Ο Τόμπι είχε ανακοινώσει μόλις τον Ιούνιο ότι υπέγραψε πολυετή επέκταση της συνεργασίας του με τους Σπερς. Πριν ενταχθεί στον οργανισμό του Σαν Αντόνιο, είχε εργαστεί ως εκφωνητής σε δίκτυα όπως το Fox Sports και το Pac-12 Network, ενώ είχε ερμηνεύσει και τον εθνικό ύμνο πριν από αγώνες της ομάδας.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον ίδιο ή από τους Σπερς για το περιστατικό.
Πηγή: NY Post
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι συνδέει την ταχύτητα με τα εξωτικά φρούτα;
Η ανάρτησή του στο Instagram
Ο Κωνσταντέλιας, η Ντόρτμουντ και οι φανατικοί οπαδοί
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Έλληνας αστέρας
Δεν κατάφερε να διακριθεί στο τουρνουά ATP 1000
Χαμόγελα για την ελληνική αποστολή της κολύμβησης
Η πρώτη δήλωσή του ως παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ
Η μεγάλη μεταγραφή του 23χρονου μεσοεπιθετικού ολοκληρώθηκε και επίσημα
Η μεγάλη μεταγραφή του 23χρονου μεσοεπιθετικού ολοκληρώθηκε και επίσημα
Ο Έλληνας διεθνής κόστισε στους «κανονιέρηδες» 40 εκατομμύρια ευρώ
Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Manolo
Τι δήλωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Απίθανο στατιστικό για τον «Βασιλιά»
Η υποδοχή στο ξενοδοχείο από την ελληνική αποστολή και το...πάρτι
Μια κρίσιμη ευρωπαϊκή εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με ΑΕΚ και ΟΦΗ να διεκδικούν την πρόκριση με εξασφαλισμένη τη League Phase και Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να παίζουν την ευρωπαϊκή τους επιβίωση
Ακόμη μια κορυφή για τον Σουηδό σούπερ σταρ στο επί κοντώ
Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
Δεύτερος στο Μπέρμιγχαμ πίσω μόνο από τον ανίκητο Ντουπλάντις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.