Αθλητισμος

Σπουδαία ισοπαλία για την Εθνική στη Βοσνία (video)

Παραμένει δευτερη η Ελλάδα, μετά το 0-0 στη Ζένιτσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358368-742278.jpg
EPA/FEHIM DEMIR

Με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της, η Εθνική Ελλάδος είναι ξανά η ομάδα που αγαπήσαμε τα 15 τελευταία χρόνια. Θέαμα δεν προσφέρει, όμως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα απέναντι σε κάθε αντίπαλο. 

Ετσι και στη Ζένιτσα. Με το 0-0 που αποσπάσαμε στη Βοσνία παραμένουμε δεύτεροι στον όμιλό μας με 12 πόντους, έναν παραπάνω από τη βασική μας αντίπαλο στην προσπάθεια για να αγωνιστούμε στα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας. 

Διότι η πρώτη θέση, που δίνει την απευθείας πρόκριση, πρέπει να θεωρείται ήδη καπαρωμένη από το Βέλγιο που έφτασε στους 16 βαθμούς μετά το 2-0 μέσα στην Εσθονία. 

Κορυφαίος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος έκανε μερικές σημαντικές επεμβάσεις, ενώ εντυπωσίασε ο Κάρλος Ζέκα, που στην πρώτη του εμφάνιση σαν βασικός κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή απέναντι στον Πιάνιτς της Γιουβέντους. 

Η Εθνική δεν απείλησε, αλλά ίσως είχε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στο 82'. Ο Τάσος Δώνης, που μπήκε αλλαγή και έδωσε πνοή στην επίθεση αντί του αρνητικού Μπακασέτα, στο ντεμπούτο του άφησε υποσχέσεις και οκτώ λεπτά πριν από το τέλος έβγαλε τον Μάνταλο τετ α τετ με τον Μπέγκοβιτς. Δυστυχώς, το σουτ του μέσου της ΑΕΚ πέρασε άουτ και χάθηκε η μοναδική ευκαιρία να κλέψουμε τη νίκη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ