Αθλητισμος

Στην τελική ευθεία για την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Βίντεο και εικόνες απ' όσα συμβαίνουν στο Κάρντιφ την παραμονή του τελικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357318-740313.jpg

Χιλιάδες οπαδοί καταφτάνουν στο Κάρντιφ για τον σαββατιάτικο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. 

Από τις δύο φιναλίστ, πρώτη έφτασε η Γιούβε. Την αποστολή ξεπροβόδισαν εκατοντάδες οπαδοί, από τους άτυχους που δεν βρήκαν εισιτήριο για να πάνε στην Ουαλία. 

Μετά από τρεις ώρες οι μπιανκονέρι έφτασαν στον προορισμό τους και με το εντυπωσιακό τους πούλμαν που τους περίμενε, πήγαν στο ξενοδοχείο τους. Πρόκειται για ένα αγρόκτημα, περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο. 

Αμέσως μετά πάτησε Κάρντιφ και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ. 

Το μεγάλο ορεκτικό πριν από τον τελικό ξεκινά σε λίγο. Αφενός στο στάδιο θα διεξαχθούν οι προπονήσεις των δύο ομάδων, μαζί με τις συνεντευξεις Τύπου, ενώ στο πλωτό γήπεδο του Champions Festival θα γίνει ο αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, που θα έχουν τη "βοήθεια" αστέρων του ΝΒΑ, όπως ο Καρμέλο Αντονι. 

Ως τότε, η ηλιοφάνεια βοηθά τον κόσμο να απολαμβάνει τα κάθε λογής event που έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη. 

 

Λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας σε δωμάτια (μόλις 4.000 στην πόλη), οι περισσότεροι επισκέπτες θα μείνουν σε άλλες πόλεις, ακόμη και στο Λονδινο που απέχει δύο ώρες με το τρένο. 

Εντύπωση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει το κάμπινγκ που έχει στηθεί στα περίχωρα της πόλης και θα φιλοξενήσει 5.000 άτομα, με το δίκλινι αντισκηνο να κοστίζει 200-300 ευρώ τη βραδιά! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ