- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Και κρουαζιέρα και champions league
500 τυχεροί της Heineken, εν πλω προς Μύκονο, Σαββατόβραδο
Εκατοντάδες τυχεροί από όλο τον κόσμο -συνολικά 500 άτομα- θα απολαύσουν τον τελικό του UEFA Champions League εν πλω, σε μια μαγευτική κρουαζιέρα με προορισμό τη Μύκονο.
Για πρώτη φορά φέτος, η παγκόσμια διοργάνωση του Heineken Champions Voyage θα διεξαχθεί στη χώρα μας, προσφέροντας τη δυνατότητα σε πάνω από 500 τυχερούς από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli της Celestyal Cruises, στο πλαίσιο μίας και μοναδικής κρουαζιέρας με προορισμό την πανέμορφη Μύκονο.
Πιο συγκεκριμένα, το Celestyal Nefeli, σαλπάροντας στις 3 Ιουνίου από το λιμάνι του Πειραιά, θα φιλοξενήσει καταναλωτές, δημοσιογράφους, αλλά και διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα απολαύσουν εν πλω τον τελικό του UEFA Champions League και θα πάρουν μια γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του νησιού των ανέμων.
Το Heineken Champions Voyage ως μια αναγνωρισμένη διεθνής διοργάνωση, αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική αφορμή προώθησης της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς θα συνοδευτεί και από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας με επίκεντρο την Ελλάδα και τη Μύκονο σε περισσότερες από 50 χώρες.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη διεθνή συνεργασία και κυρίως τη δυνατότητα να προβάλουμε τις ομορφιές της χώρας μας αλλά και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που παρέχουμε στους επιβάτες μας» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises και Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας / CLIA Europe, Κυριάκος Αναστασιάδης.
«Επιπλέον πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία που προωθεί την κρουαζιέρα ένα δυναμικά ανερχόμενο κλάδο του τουρισμού ως ιδανική επιλογή που συνδυάζει διακοπές και ψυχαγωγία.Ευχόμαστε οι φιλοξενούμενοι της Heineken να απολαύσουν πραγματικά το ταξίδι, τη Μυκονιάτικη κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».
Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός είναι μεταξύ Ρεάλ - Γιουβέντους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη ανατροπή από την ομάδα του Μέσι
Δημοπρατούνται για τη συγκέντρωση 85 εκατομμυρίων ευρώ
O Νορβηγός άσος ταξίδεψε στη Σικελία και έδωσε το «παρών» στο εντυπωσιακό show
Οριστική η συμφωνία για την προεδρία
Υπήρξε μάλιστα και πρώην διεθνής της χώρας της
Η συνάντηση με τον Σάββα Θεοδωρίδη και η απίθανη στιχομυθία για το πρωτάθλημα του 1961 που κέρδισε ο Παναθηναϊκός
Το νέο απόκτημα των πρασίνων «πατάει» Ελλάδα
Από την απόβαση του 1982 και τη νίκη της Θάτσερ μέχρι το «Χέρι του Θεού» και το γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα
Φραγή στα κοντινά πλάνα σε οπίσθια, στήθη και πόδια αθλητριών – Τι αλλάζει
Μία από τις πιο ιστορικές αντιπαλότητες του διεθνούς ποδοσφαίρου πρόκειται να αναζωπυρωθεί μετά από 21 χρόνια
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια στην ιστορία του θεσμού
Ακόμα μία νίκη της Ρόχα επί των «τρικολόρ»
Δεκαέξι χρόνια μετά το Γιοχάνεσμπουργκ, οι Ίβηρες επέστρεψαν στον Τελικό του Μουντιάλ παραμένοντας πιστοί στη μοναδική τους θρησκεία: τα fundamentals.
Αναμένει τον νικητή του Αργεντινή - Αγγλία
Πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου μέσω του Prime Video
Η συχνή παρουσία του προέδρου της FIFA στις τηλεοπτικές μεταδόσεις δεν είναι τυχαία
Ο 19χρονος σταρ της Μπαρτσελόνα φέρει τα ονόματα δύο φίλων των γονιών του
Παρά τον τραυματισμό και την πρόωρη λήξη, ο Ιρλανδός σταρ φέρεται να αποχώρησε με ένα ποσό οκταψήφιου ύψους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.